Νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην πρώην και τη νυν σύζυγο του Μπεν Άφλεκ. Η Τζένιφερ Γκάρνερ και η Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται πως διαφωνούν σχετικά με μια ανθυγιεινή συνήθεια του Άφλεκ.

Είναι γεγονός πως ο Μπεν Άφλεκ δεν μπορεί να κόψει το κάπνισμα. Σύμφωνα με το marca.com, η Γκάρνερ και η Λόπεζ βλέπουν διαφορετικά το ζήτημα, με την Γκάρνερ να θεωρεί πως το κάπνισμα είναι «αηδιαστικό», ενώ έχει ζητήσει από τον Άφλεκ να μην καπνίζει μπροστά στα παιδιά τους, τα οποία απέκτησαν όταν ήταν παντρεμένοι.

Από την άλλη πλευρά, όμως, το μέσο επικαλείται πηγές που αναφέρουν πως η νυν σύζυγος του Μπεν Άφλεκ, Τζένιφερ Λόπεζ, πιστεύει πως το κάπνισμα βοηθά τον Άφλεκ να μείνει μακριά από το ποτό. Έτσι, η τραγουδίστρια ανέχεται αυτή τη συνήθεια, αφού τον κρατά μακριά από άλλους εθισμούς. Ωστόσο, θέλει ο Άφλεκ να κόψει το τσιγάρο.

Αυτή η διαφωνία έχει προκαλέσει προστριβές ανάμεσα στις δύο γυναίκες, με την Γκάρνερ να είναι απογοητευμένη από τη Λόπεζ, καθώς, σύμφωνα με την ηθοποιό, η Λόπεζ αφήνει τον Άφλεκ να καπνίζει όποτε και όπου θέλει. Ωστόσο, η Γκάρνερ δεν γνωρίζει πως και η Λόπεζ έχει ζητήσει από τον Άφλεκ να κόψει το τσιγάρο.

Μάλιστα κάθε φορά που ο Άφλεκ θέλει να καπνίσει, η Λόπεζ, που σιχαίνεται το τσιγάρο, του ζητά να το κάνει αυτό είτε μακριά της είτε να χρησιμοποιεί τσίχλες νικοτίνης, για να κατευνάζει την επιθυμία του.