Λίγες μέρες κράτησε το «κλείσιμο» του προφίλ της Soulas Glamorous στο Instagram μετά το βίντεο το οποίο «ανέβασε» ο YouTuber Επώνυμος Αλκοολικός. Η γνωστή περσόνα του Instagram έκανε comeback δημοσιεύοντας ορισμένα instastories.

«Έλα κολλητές είχα πάει διακοπές στο Περού με το γκόμενο από το καφέ- μπαρ- ρεστοραντ-ντελίβερι- τσιγάρα- ποτά- ρούχα- αξεσουάρ- απορρυπαντικά» έγραψε στο πρώτο και συνέχισε: «Στα σοβαρά θέματα τώρα κολλητές, έχω μάθει να λύνω τα προβλήματά μου προσωπικά και όχι δημόσια γιατί δεν αφορούν επί της ουσίας πέραν κουτσομπολιού και κανέναν. Άλλο το Σουλέτο 2018 άλλο 2023. Μακάρι όλη την ενέργεια που δώσατε για εμένα αυτόν τον καιρό να τη δίνατε στα social με το να βρεθεί ο δολοφόνος του χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα που κακοποιήθηκε. Για να κλείσω η σελίδα δεν έχει καμία πρόθεση να προσβάλει κανέναν. Είναι καθαρά χιουμοριστική. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι ας τα βρουν μεταξύ τους όπως και όπου πρέπει».

Τι είπε ο Επώνυμος Αλκοολικός

Ο Επώνυμος Αλκοολικός στο βίντεο που δημοσίευσε μίλησε για τον γνωστό λογαριασμό και την κόντρα τους που κρατά αρκετά χρόνια πριν και η οποία ξεκίνησε όταν η γνωστή περσόνα έκανε outing στον YouTuber χωρίς την συγκατάθεσή του.

Το βίντεο «Σούλα (not so) Glamorous» που ανέβηκε στις 3 Δεκεμβρίου στο YouTube από τον «Επώνυμο Αλκοολικό» διαρκούσε 40 λεπτά και μέσω αυτού έκανε μια προσπάθεια να κάνει expose τα άτομα τα οποία «κρύβονται» πίσω από τον λογαριασμό Soula Glamorous.

Η διαμάχη των δύο πλευρών φέρεται να ξεκίνησε το 2017 – 2018 όπως αναφέρει ο youtuber, όταν η Soula είχε ερωτηθεί «γνώμη για επώνυμο αλκοολικό αγάπε;» με την ίδια να απαντάει «Ρε κολλητές, τον παίρνει ή τον δίνει τελικά, ξέρουμε;» και με αυτόν τον τρόπο έκανε ουσιαστικά outing σε εκείνον χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Στην συνέχεια ο YouTuber ανέφερε πως σε κάθε προσπάθεια που έκανε να «κατέβει» το συγκεκριμένο story με δεδομένο ότι ο ίδιος δεν είχε μιλήσει σε κανέναν για την σεξουαλικότητα του, δεχόταν ειρωνικές και υποτιμητικές απαντήσεις.

Επίσης, ο YouTuber ανέφερε πως πίσω από το συγκεκριμένο προφίλ τότε κρυβόντουσαν δύο συγκεκριμένα άτομα «ένας άντρας γκέι και μία γυναίκα» ενώ πλέον η σελίδα έχει πουληθεί σε άλλον.
Εκείνη την περίοδο ο Επώνυμος, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε δεχόταν διαρκές διαδικτυακό bullying ενώ -μεταξύ άλλων- ανέβηκαν επιλεγμένα αποσπάσματα των ιδιωτικών συνομιλιών του με τη Soula Glamorous στα οποία, παρανόμως, φαινόταν το πραγματικό του όνομα.

Τώρα, στο 40λεπτο βίντεο που δημοσίευσε ο Επώνυμος Αλκοολικός το οποίο ξεπέρασε τις 36 χιλιάδες views σε 3 μέρες αναφέρθηκε σε όλες τις… μελανές στιγμές της influencer με αποτέλεσμα ο λογαριασμός της Soula Glamorous να κλείσει για λίγα 24ωρα, είτε λόγω αναφορών από χρήστες είτε ως μέθοδος τακτικής μέχρι να ξεσπάσει η… μπόρα.