Το θέμα του φλερτ απασχόλησε την παρέα της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2» στο Open, με αφορμή ένα μήνυμα στη «Σόνια» για τις αντιδράσεις στο Instagram, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να σχολιάζει πως τα social media έχουν επηρεάσει τις ανθρώπινες επαφές.

«Η μάστιγα της εποχής είναι αυτό το πράγμα, είναι τεράστιο μπέρδεμα γιατί για κάποιους είναι τίποτα, για άλλους είναι όλος ο κόσμος. Όταν βγαίνεις έξω και βλέπεις ότι δεν υπάρχει φλερτ, γιατί; Υπάρχει αφαλόκοψη! Γιατί όταν σηκώνεται ένας ωραίος νέος και πάει σε μια παρέα με κορίτσια να κεράσει, του λένε γιατί τι είσαι εσύ; Γιατί ήρθες εδώ;

Μετά θα ξανακεράσει; Πώς να πάρουν πρωτοβουλία οι άντρες, όταν πάνε στα κορίτσια και συμπεριφέρονται έτσι;» σχολίασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Στόλισε η Ιωάννα Τούνη: Η τρυφερή ανάρτηση με τον μικρό Πάρη μπροστά από το εντυπωσιακό δέντρο

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι έτοιμοι να περάσουν τα πρώτα Χριστούγεννα με τον μονάκριβο γιο τους, ο οποίος τον Ιανουάριο θα γίνει ενός έτους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι φέτος είχε έναν λόγο παραπάνω για να μπει από νωρίς στο κλίμα των Χριστουγέννων, αφού πλέον υπάρχει στη ζωή τους ο γιος τους, Πάρης, ο οποίος δείχνει να έχει ενθουσιαστεί με το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το βράδυ της Δευτέρας (27/11) η Ιωάννα Τούνη μας έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό τις ετοιμασίες για το στολισμό του σπιτιού της.

Τη δε Τρίτη, (28/11) ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέσα από ένα βίντεο, που δημοσίευσε στα social media, μας έδειξε το αποτέλεσμα, το οποίο είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Στο βίντεο ο μικρός Πάρης στέκεται κάτω από το δέντρο, κοιτώντας ενθουσιασμένος τα εντυπωσιακά στολίδια, που έχουν κάνει το σπίτι τους γιορτινό και παραμυθένιο.