Για την απόφαση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από τραγούδι της «Άδωνις» ρωτήθηκε ο τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Ριζόπουλο και το Κοσμοράδιο 95,1 με αφορμή τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, ο Πέτρος Ιακωβίδης σημείωσε πως «και γω έχω ένα τραγούδι το “Άστο” που στην ουσία βρίζει. Γενικά όταν κάνεις κάτι που έχει να κάνει με την τέχνη, είναι και λίγο πιο ελεύθερα τα πράγματα. Όπως με την υποκριτική, την σάτιρα και όλα αυτά. Ο καθένας όμως είναι πως νιώθει. Αν νιώθεις ότι προσβάλλεις με αυτόν τον τρόπο κάποιον, καλά έκανε και το έκοψε».

«Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σωστό. Και ‘γω δεν θα το έβαζα ποτέ σε τραγούδι. Όπως όταν έγραφα το δικό μου τραγούδι με την Βίκυ Γεροθόδωρου (σ.σ. το Άστο), επειδή στην ουσία μέσα βρίζει, στην αρχή όπως το είχαμε γράψει ήταν σαν να βρίζει την κοπέλα στην οποία το τραγουδάς. “Άκου, εγώ δεν θα βρίσω ποτέ γυναίκα! Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω ποτέ αυτό” είπα» τόνισε ο τραγουδιστής.

«Το να βρίσεις όμως μια κατάσταση, άστο αυτό γιατί άκρη δεν βγάζουμε, αυτό είναι άλλο πράγμα. Θεωρώ πως και γω, αν αυτό που λέει το κομμάτι πήγαινε σε πρόσωπο, δεν θα το έλεγα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Πέτρος Ιακωβίδης.