Οι στιλιστικές επιλογές της Μπιάνκα Σενσόρι, συζύγου του ράπερ και παραγωγού μουσικής, Κάνιε Γουέστ, είναι ιδιαίτερες. Για παράδειγμα, η τελευταία. Αν και βρέθηκαν μαζί με τον σύντροφό της σε πάρτι στο Ντουμπάι, που βρίσκεται κοντά σε έρημο φόρεσε γούνινο καπέλο.

Βέβαια, δεν σταμάτησε εκεί. Στα χέρια της κρατούσε έναν λούτρινο αρκούδο που ήταν μάλλον αναφορά – φόρος τιμής στο εξώφυλλο του πρώτου άλμπουμ του Κάνιε Γουέστ «College Dropout» με το οποίο εδραιώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες στην ιστορία της ραπ.

Πάντως, η Μπιάνκα Σενσόρι δεν άφησε τον λούτρινο αρκούδο από τα χέρια της και τον κρατούσε κοντά στο στήθος της, καθώς πόζαρε για φωτογραφίες μαζί με τον ράπερ. Εν τω μεταξύ, ο Κάνιε Γουέστ ήταν ντυμένος ξανά με ένα ολόμαυρο σύνολο που περιελάμβανε μια μακριά μαύρη καμπαρντίνα.

Οι αντιδράσεις για το τραγούδι του

Στο μεταξύ, ο Κάνιε Γουέστ τραγούδησε στο πάρτι που έγινε για τα εγκαίνια καταστήματος και είπε το «Vultures», το οποίο περιλαμβάνει στίχους που περιγράφει μία σεξουαλική επαφή με Εβραία γυναίκα, την οποία επίσης χαρακτηρίζει «σκύλα».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Daily Mail» παρά τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι στίχοι του Κάνιε Γουεστ και τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να κοιμάται σε χωριστά κρεβάτια κι εδώ κι ένα μήνα να κάνει «διάλειμμα» από το γάμο του, η Μπιάνκα Σενσόρι υπερασπίζεται τον ράπερ λέγοντας πως οι στίχοι του και τα λόγια του συνεχώς διαστρεβλώνονται.