Έξαλλοι είναι οι Ιταλοί με την σύζυγο του ράπερ Κάνιε Γουέστ εξαιτίας των ιδιαίτερα αποκαλυπτικών ρούχων που επέλεξε να φορέσει η Μπιάνκα Σένσορι στην εξόρμησή τους στην Ιταλία.

Η 28χρονη αρχιτέκτονας από την Αυστραλία έφτασε στην Ιταλία με τον 46 Kanye West και πρώην σύζυγό της Κιμ Καρντάσιαν, την περασμένη εβδομάδα και έχει απαθανατιστεί αρκετές φορές με το γυμνό στήθος της να φαίνεται καθαρά κάτω από τα διαφανή δικτυωτά ρούχα της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι Ιταλοί χαρακτηρίζουν την Μπιάνκαι τον Κάνιε ως «απρεπείς» και τονίζουν πως δεν είναι ευπρόσδεκτοι στη χώρα η οποία έχει συντηρητική καθολική κληρονομιά.

«Δεν χρειαζόμαστε αυτά τα σκουπίδια στην Ιταλία», σχολίασε ένας Ιταλός χρήστης στα social media, ενώ ένας άλλος χαρακτήρισε τα ρούχα της Bianca ως «χυδαία».

«Αυτό είναι σέξι στο σπίτι μεταξύ ενηλίκων, αλλά άχρηστο στο κοινό», έγραψε ένας άλλος, ενώ ένας επεσήμανε ότι η Μπιάνκα πρέπει να ντυθεί κατάλληλα σε μια συντηρητική καθολική χώρα ενώ ένας άλλος εξοργίστηκε γράφοντας ότι είναι «τεράστια ασέβεια προς τους άλλους ανθρώπους να βγαίνουμε σχεδόν γυμνοί».