Ο Kanye West ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και εθεάθη να τριγυρνάει στους δρόμους του Τόκιο στην Ιαπωνία παρέα με τη νέα του σύντροφο, την Bianca Censori.

Ο διάσημος ράπερ και παραγωγός μαζί με την Censori βρέθηκαν στην συνοικία Ginza της ιαπωνικής μεγαλούπολης την Πέμπτη (29/6) και μάλιστα χωρίς να είναι εμφανής η συνοδεία του προσωπικού ασφαλείας που σταθερά χρησιμοποιεί ο West.

Ο Αμερικανός καλλιτέχνης ήταν ντυμένος στα μαύρα και φορούσε μαντήλι στο πρόσωπό του σε μια προσπάθεια να κρύψει το πρόσωπό του από το κοινό προκειμένου να περάσει απαρατήρητος από τους θαυμαστές του που βρίσκονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Από τη μεριά της, η σύζυγός του ήταν πιο… αποκαλυπτική φορώντας ένα κολάν.

Σύμφωνα με το TMZ, τώρα, ένας αυτόπτης μάρτυρας μετέφερε πως το ζευγάρι πέτυχε τον στόχο του και οι περαστικοί δεν τους έδωσαν ιδιαίτερη σημασία, ενώ έκαναν τα ψώνια τους σε διάφορα μαγαζιά.

Επιπλέον, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, σε κάποιο σημείο των αγορών τους ο Kanye West και η Bianca Censori στάθηκαν για ώρα στο τμήμα των σεξουαλικών βοηθημάτων και παιχνιδιών εμπορικού καταστήματος που επισκέφθηκαν. Ωστόσο, είναι ασαφές αν αγόρασαν κάτι για να γίνει πιο… πικάντικη η σχέση τους.

Στη συνέχεια ο West και η Censori έφυγαν από το κατάστημα, επιβιβάστηκαν σε πολυτελές αυτοκίνητο που τους περίμενε και… χάθηκαν στους δρόμους του Τόκιο. Ο ράπερ και παραγωγός έχει περάσει πολύ χρόνο στην Ιαπωνία στη διάρκεια της ζωής του και την λατρεύει. Μάλιστα, το περιβάλλον του αναφέρει πως το τελευταίο διάστημα βρίσκεται περισσότερο καιρό στην Ιαπωνία παρά στις ΗΠΑ.