Ο Ozzy Osbourne, ο frontman των θρυλικών Black Sabbath, τον περασμένο Φεβρουάριο σε μία φορτισμένη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: «Δεν είμαι σωματικά ικανός να κάνω τις επερχόμενες συναυλίες της περιοδείας μου σε Ευρώπη/Ηνωμένο Βασίλειο. Πιστέψτε με, η σκέψη ότι θα απογοητεύσω τους φανς μου πραγματικά ΜΕ ΔΙΕΛΥΣΕ, περισσότερο από όσο θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι οι μέρες μου στις περιοδείες θα τελείωναν με αυτόν τον τρόπο».

Επανήλθε στο ζήτημα λέγοντας ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει τις ζωντανές του εμφανίσει εφόσον η ήδη επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του, τον καθηλώσει σε αναπηρικό αμαξίδιο. Ο Ozzy Osbourne τραυματίστηκε σοβαρά το 2003 και από τότε συνεχώς επιδεινώνεται η υγεία του. «Έχω υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις, θεραπείες με βλαστοκύτταρα και ατελείωτες συνεδρίες φυσικοθεραπείας» έγραψε σε ανάρτησή του. «Δεν πρόκειται να ανέβω εκεί πάνω και να κάνω έναν μισό Ozzy αναζητώντας συμπόνια», δήλωσε ο 74χρονος καλλιτέχνης στο βρετανικό Rolling Stone και πρόσθεσε: «Ποιο είναι το γ…ο νόημα σε αυτό; Δεν ανεβαίνω εκεί πάνω με αναπηρικό αμαξίδιο!». Ο ίδιος συνέχισε, εξηγώντας πως «είδα τον Phil Collins να εμφανίζεται πρόσφατα και έχει σχεδόν τα ίδια προβλήματα με μένα. Ανεβαίνει εκεί πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο! Αλλά εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό».

Μία επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον Ιούνιο του 2022 ήταν αυτή που έκανε πολλούς -και κυρίως τον ίδιο- να αναρωτιέται αν θα ξανανέβει στη σκηνή. «Το παίρνω μέρα με τη μέρα, και αν μπορώ να ξαναπαίξω, θα το κάνω», δήλωσε στο γνωστό περιοδικό. «Αλλά ήταν σαν να αποχαιρετώ την καλύτερη σχέση της ζωής μου. Στην αρχή της ασθένειάς μου, όταν σταμάτησα να περιοδεύω, ήμουν πραγματικά τσαντισμένος με τον εαυτό μου, τους γιατρούς και τον κόσμο. Αλλά όσο περνούσε ο καιρός, έλεγα: “Λοιπόν, ίσως πρέπει να αποδεχτώ αυτό το γεγονός”», πρόσθεσε.

Ο Osbourne υποβλήθηκε σε τέταρτη χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη σε μια προσπάθεια να διορθώσει τη ζημιά από την πτώση του 2019, αλλά η επέμβαση επηρέασε τις λάμες που είχαν προηγουμένως τοποθετηθεί στο σώμα του από ένα ατύχημα με ποδήλατο το 2003. «Πραγματικά με διέλυσε. Το δεύτερο χειρουργείο πήγε πραγματικά άσχημα και ουσιαστικά με άφησε ανάπηρο», παραδέχθηκε στη συνέντευξή του. «Πίστευα ότι θα ήμουν έτοιμος μετά το δεύτερο και το τρίτο χειρουργείο, αλλά με το τελευταίο μου έβαλαν μια λάμα στη σπονδυλική στήλη. Βρήκαν έναν όγκο σε έναν από τους σπονδύλους, οπότε έπρεπε να τον ξεθάψουν και αυτόν», αποκάλυψε.

Η τελευταία εμφάνιση του Όσμπορν ήταν το 2018 και από τότε ο τραγουδιστής έχει κάνει μόνο δύο εμφανίσεις, μία στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας και μία στο Λος Άντζελες το 2022 – με κάθε μία να διαρκεί για ένα ή δύο τραγούδια, σύμφωνα με το Rolling Stone.