Κι ενώ όποιος είναι «κάποιος» στο χώρο της showbiz βρισκόταν στο πάρτι για τα 49α γενέθλια του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, μια πρώην του, αγκαζέ με τη φίλη της ξεροστάλιαζαν στην είσοδο της πολυτελούς βίλας του Μπέβερλι Χιλς όπου γινόταν το event.

Αυτή είναι η αποκάλυψη που έκανε το PageSix καθώς και άλλα διεθνή ΜΜΕ, σημειώνοντας πως ο σούπερ σταρ του Χόλιγουντ είχε δώσει ρητή εντολή στην υπηρεσία ασφαλείας που προσέλαβε για την περίσταση, να μην επιτρέψει σε καμία περίπτωση στη Βικτόρια Λάμας να περάσει στο χώρο που διεξαγόταν το πάρτι.

Στο μεταξύ, οι φωτογραφίες της Λάμας που στεκόταν στην είσοδο αμήχανη χωρίς να καταλαβαίνει γιατί «έφαγε πόρτα» από το πάρτι, ενώ πολλές άλλες πρώην του Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήταν καλεσμένες, έκαναν το γύρο των social media.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», πάλι, η λίστα των προσκεκλημένων καταρτίστηκε με μεγάλη προσοχή και το όνομα της Λάμας δεν βρισκόταν στο… μαγικό χαρτί.

Η Λάμας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από τα ΜΜΕ ως νέα σύντροφος του διάσημου ηθοποιού προς τα τέλη του 2022, όταν οι φωτογραφίες τους από δείπνο τους έγινε πρωτοσέλιδο στα περιοδικά. Είναι μοντέλο και κόρη του ηθοποιού Λορέντσο Λάμας και της Playmate Σόνα Σαντ.

Όπως ανέφερε το PageSix, πάντως, φέρεται να μην υπήρξε κάτι ερωτικό μεταξύ του Ντι Κάπριο και της Λάμας, αν και ο πατέρας της στο παρελθόν είχε αφήσει να εννοηθεί πως έχουν σχέση. Έπειτα από εκείνη τη σύνδεση, ο ηθοποιός βγήκε με το μοντέλο Έντεν Πολάνι, ενώ φέρεται να βρισκόταν σε σχέση που σταματούσε και ξεκινούσε με την Τζίτζι Χαντίντ, προτού του… πάρει τα μυαλά, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η Βιτόρια Τσερέτι, με την οποία χόρεψε και φιλήθηκε στη διάρκεια του πάρτι του.