Τραγικό τέλος για τη Βραζιλιάνα influencer και ριάλιτι σταρ Luana Andrade, η οποία πέθανε μετά από μια αποτυχημένη επέμβαση για την αφαίρεση λίπους από το γόνατό της. Ήταν μόλις 29 ετών.

Η ίδια φέρεται να είχε μεταβεί τη Δευτέρα στο νοσοκομείο Σάο Λουίζ στο Σάο Πάολο για να υποβληθεί σε επέμβαση λιποαναρρόφησης στο γόνατο, που πραγματοποίησε ιδιωτικός χειρουργός και αναισθησιολόγος που προσέλαβε η οικογένειά της, μετέδωσε η Globo 1.

Η νεαρή γυναίκα παρουσίασε πρόβλημα με την αναπνοή και υπέστη καρδιακή ανακοπή δύο ώρες μετά την επέμβαση, σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Οι χειρουργοί διέκοψαν απότομα τη διαδικασία και έκαναν εξετάσεις στην ασθενή. Έτσι διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί θρόμβωση.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, αλλά πέθανε λίγο αργότερα, στις 5:30 το πρωί της Τρίτης.

Η επίσημη αιτία θανάτου της Andrade είναι η πνευμονική εμβολή, μια ξαφνική απόφραξη αρτηρίας, σύμφωνα με τη New York Post.

Η influencer έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Power Couple Brasil 6» το 2022 με τον φίλο της επιχειρηματία João Hadad. Τον Απρίλιο ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είχε προσληφθεί ως βοηθός σκηνής για την εκπομπή Domingo Legal στο SBT. Επίσης, έκανε μόντελινγκ και είχε τη δική της μάρκα ρούχων.

Η Andrade ήταν ενεργό μέλος του Instagram, όπου συχνά αναρτούσε στιγμιότυπα γυμναστικής και ταξιδιών για τους περισσοτέρους από τους 540.000 followers της.

Πέντε ημέρες πριν από το θάνατό της, είχε αναρτήσει στιγμές της από το 2023 με τη λεζάντα: «Δεν έχει καν τελειώσει ακόμα, και νιώθω τόση ευγνωμοσύνη για αυτό τον χρόνο».

Οι φίλοι και οι followers είναι συντετριμμένοι από τον θάνατό της.