Το ντοκιμαντέρ «Welcome to Wrexham» προβάλλεται για δεύτερη σεζόν και στο νέο επεισόδιο αποκαλύφθηκε ο τρόπος με τον οποίο ο Ράιαν Ρέινολντς έσωσε τη σύζυγο ενός ποδοσφαιριστή, καθώς η γυναίκα είχε διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο.

Το mensjournal.com αναφέρει ότι το ντοκιμαντέρ αφορά την ποδοσφαιρική ομάδα Wrexham που αγόρασε ο ηθοποιός και στο 14ο επεισόδιο περιγράφεται η ιστορία του μέσου Anthony Forde.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στις 28 Φεβρουαρίου ο Anthony Forde απουσίαζε από τις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις και δεν είχε ενημερώσει κανέναν. Τότε, μαθεύτηκε ότι εκείνη τη μέρα η σύζυγος του Laura που είχε γεννήσει το πρώτο παιδί τους πριν λίγο καιρό, είχε διαγνωστεί με σοβαρό καρκίνο στον εγκέφαλο.

Συγκεκριμένα, της είπαν ότι δεν μπορούσε να γίνει επέμβαση και πως είχε πολύ μικρό προσδόκιμο ζωής, χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι.

Μόλις ο Ράιαν Ρέινολντς έμαθε την δυσάρεστη είδηση, έστειλε το ζευγάρι σε έναν άλλο γιατρό για να πάρει μια δεύτερη διάγνωση. Εκεί έκαναν βιοψία στον όγκο και τελικά αποκαλύφθηκε πως ήταν καλοήθης και για την ακρίβεια θαλαμοπυλοκυτταρικό αστροκύττωμα 1ου βαθμού που είναι ιάσιμος και πολύ λιγότερο θανατηφόρος.

Η γυναίκα λοιπόν, ακολούθησε τις απαραίτητες θεραπείες, ενώ ο σύζυγός της επέστρεψε στο γήπεδο, ανακουφισμένος από τα ευχάριστα νέα, ενώ στο ντοκιμαντέρ ευχαρίστησε με δάκρυα στα μάτια τον γνωστό ηθοποιό για την βοήθεια που παρείχε.