Το βράδυ της Δευτέρας (6/11) καλλιτέχνες, παρουσιαστές και άνθρωποι των media έδωσαν το παρών στο Anassa City Events και στο μεγάλο πάρτι που διοργάνωσε γνωστή εταιρία ρούχων για να εγκαινιάσει τη συνεργασία της με διεθνή οίκο.

Κλέλια Ανδριολάτου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Καινούργιου, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, Ελένη Τσολάκη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Έλενα Χριστοπούλου, ήταν μερικές μόνο από τις celebrities που φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες στο red carpet έστρεψαν πάνω τους τα φώτα.   

Μπέττυ Μαγγίρα

Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Γιάννης Στάνκογλου – Λάκης Γαβαλάς

Κατερίνα Καινούργιου – Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Κλέλια Ανδριολάτου

Ελένη Τσολάκη

Ραμόνα Βλαντή

Έλενα Χριστοπούλου

«Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια που λέγονται για μένα, με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι που νοιάζονται για μένα και έχουν να μου προσφέρουν κάτι με το σχόλιό τους. Δεν είμαι από αυτούς που θα ψάξουν τι γράφουν για εκείνους στο Twitter. Γιατί κάθονται και τα ψάχνουν; Οι άνθρωποι λένε διάφορα για να είναι και στην τηλεόραση για να γίνονται συζήτηση γιατί πλέον το ξέσπασμα στους τίτλους πουλάει. Μετά σε βλέπουν στον δρόμο, ντρέπονται και σου ζητούν συγγνώμη. Αυτό με κάνει να νιώθω πολύ άσχημα. Δεν είμαι πέντε χρονών για να κάνω μπλοκ στο Instagram. Δεν είμαι απεγνωσμένη να είμαι στην τηλεόραση. Γενικά στη ζωή μου δεν είμαι απεγνωσμένη. Αν νιώσω ποτέ απόγνωση, θα είναι για γκόμενο», ανέφερε στις κάμερες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έδειξε στις κάμερες το δώρο που της έκανε ο Χρήστος Μάστορας στα γενέθλιά της, το οποίο δεν ήταν άλλο από μια ακριβή τσάντα μεγάλου οίκου μόδας.

«Έχει ωραίο γούστο ο σύντροφός μου. Δεν υπολογίζω δώρα από τον Χρήστο Μάστορα. Δεν τα κοιτάζω αυτά. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Αν θέλετε να μιλήσουμε για κάτι άλλο, ευχαρίστως» δήλωσε μεταξύ άλλων το γνωστό μοντέλο.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν και την Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία έκανε δηλώσεις πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της από τον Πέτρο Πυλαρινό και απάντησε στις φήμες που τη θέλουν σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Εγώ σε σχέση με τον Βασάλο; Δεν το έχω διαβάσει αλλά αλήθεια όποιος το σκέφτηκε πρέπει να έχει πολύ μεγάλη φαντασία. Με τον Κωνσταντίνο είμαστε φίλοι. Μόνο φίλοι, δεν ξέρω πως το συνέδεσαν. Αν με κάποιον άνθρωπο κάνεις παρέα, πρέπει να υπάρχει και σχέση; Δεν το καταλαβαίνω» ξεκαθάρισε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Όσον αφορά στον χωρισμό της από τον Πέτρο Πυλαρινό, η παρουσιάστρια απάντησε: «Δεν νιώθω ακόμα ότι θέλω να μιλήσω για τον χωρισμό μου. Τα ξέρετε, τα έχετε γράψει, είμαι καλά. Όσο έχουμε την υγεία μας και τους ανθρώπους μας κοντά μας είναι όλα καλά».