Tην έπαυσαν από τη δουλειά της την περασμένη εβδομάδα, αφού την «τσάκωσαν» να έχει λογαριασμό στο OnlyFans. Η καθηγήτρια γυμνασίου από το Μιζούρι θέλει να επιστρέψει στα μαθήματα – παρόλο που παραδέχτηκε ότι ορισμένοι από τους μαθητές της μπορεί να έχουν δει το περιεχόμενό της με αξιολόγηση «Χ». Η 31χρονη Megan Gaither, ήταν η δεύτερη εκπαιδευτικός που αποβλήθηκε από το γυμνάσιο St. Clair μέσα σε λίγες εβδομάδες επειδή διατηρούσε σελίδα στο OnlyFans.

Η καθηγήτρια αγγλικών και προπονήτρια στις μαζορέτες είπε ότι τέθηκε σε άδεια αφού άλλα μέλη του σχολείου είπαν στα μέσα ενημέρωσης ότι έκανε σεξ στην κάμερα με την «καλύτερη φίλη» και πρώην συνεργάτιδά της, Brianna Coppage.

Η Coppage, 28 ετών, αποβλήθηκε από το Λύκειο St. Clair τον περασμένο μήνα, αφού οι διαχειριστές ανακάλυψαν ότι αυτή και ο σύζυγός της έκαναν περιεχόμενο για ενηλίκους στον συνδρομητικό ιστότοπο μόνο για ενηλίκους. «Τους αφήνω να κάνουν την έρευνά τους, έχω τη συμμετοχή του συνδικάτου των καθηγητών. Οπότε απλώς περιμένω να δω τα αποτελέσματα της έρευνας, για να δω τις κινήσεις τους», είπε η Gaither στην The Post Monday. «Θα ήταν περίεργο, ναι;», πρόσθεσε επιστρέφοντας για να διδάξει παιδιά, που πιθανότατα έχουν δει το σεξουαλικό περιεχόμενό της. «Αλλά γνωρίζω επίσης το επίπεδο της σχέσης που έχω με τους μαθητές μου και τον σεβασμό τους στο πρόσωπό μου».

Η Coppage, η οποία επίσης δίδασκε αγγλικά, παραιτήθηκε από την θέση της ως εκπαιδευτικός μετά την αναστολή της — και ισχυρίζεται ότι έχει κερδίσει 1 εκατομμύριο δολάρια στο OnlyFans τον μήνα μετά την αποχώρησή της. Η Gaither, ωστόσο, έχει κάθε πρόθεση να επιστρέψει στην τάξη.

«Αξίζουν έναν καταρτισμένο δάσκαλο και η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν. Τεχνικά δεν έχουν δύο τώρα», είπε, αναφερόμενη στην Coppage. Η Coppage αποφάσισε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη να συνεχίσει να διδάσκει σε παιδιά γυμνασίου, δεδομένου του περιεχομένου του καναλιού της, το οποίο περιλαμβάνει τα πάντα, από σόλο σεξουαλικές πράξεις μέχρι πλήρη επαφή.

«Ένιωσα ότι, αφού οι ενήλικες έβαζαν τα πράγματά μας εκεί έξω για να τα δουν τα παιδιά και απλά δεν ένιωθα ότι θα ήταν σκόπιμο να επιστρέψω στην τάξη και να μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου αποτελεσματικά αφού οι μαθητές είχαν πιθανώς δει κάτι τέτοιο », είπε στην The Post.

«Πολλοί άνθρωποι λένε “καλά αυτό έρχεται σε αντίθεση με τη σύμβαση που υπέγραψαν και οι δάσκαλοι έχουν ρήτρα ηθικής”, και εμείς δεν το κάνουμε. Δεν έχουμε ρήτρα ηθικής. Δεν υπέγραψα συμβόλαιο δηλώνοντας ότι δεν θα έκανα κάτι τέτοιο» σημείωσε.

Το «ταξίδι» των δύο παντρεμένων γυναικών στον κόσμο του περιεχομένου για ενήλικες ξεκίνησαν την άνοιξη, για να συμπληρώσουν τους χαμηλούς μισθούς τους από την διδασκαλία. «Η Brianna και εγώ δεν είχαμε ιδέα ότι η μία και η άλλη το έκανε, δεν ήταν κάτι που ξεκινήσαμε μαζί», εξήγησε η Gaither. Το κίνητρο για την Coppage να αντέχει όλο το διαδίκτυο ήταν “60% οικονομικό», είπε, καθώς προσπαθούσε να συμπληρώσει τον μισθό της, ύψους 42.000 δολαρίων.

«Όπως γνωρίζουμε, το Μιζούρι είναι μια από τις πολιτείες με τη χαμηλότερη βαθμολογία στις Ηνωμένες Πολιτείες για τις αμοιβές των δασκάλων και η σχολική περιφέρεια του St. Clair είναι μια από τις πιο χαμηλές αμειβόμενες περιφέρειες, όπως στην περιοχή μας». Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, η Coppage είπε ότι είχε 25 φορές το προηγούμενο ετήσιο εισόδημά της – και πέταξε στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες για τηλεοπτικές εμφανίσεις για να προωθήσει τη δουλειά με «βαθμολογία Χ» που της αρέσει. «Δεν προοριζόταν ποτέ να το βλέπουν οι μαθητές, δεν θα έπρεπε να το βλέπουν αυτό, και όπως οι ενήλικες εξακολουθούν να δημοσιεύουν στην τοπική ομάδα του Facebook τόσο το δικό μου όσο και το υλικό της Μέγκαν για να το δουν τα παιδιά, κάτι που δεν είναι κατάλληλο», είπε η Coppage.

Η Gaither ξεκίνησε επίσης τη σελίδα της, την άνοιξη, αφού έπρεπε να αποπληρώσει ένα δάνειο ύψους 125.000 δολαρίων για τα δύο μεταπτυχιακά της. Ως επίτιμη καθηγήτρια αγγλικών και προπονήτρια σε μαζορέτες, κερδίζει 47.500 δολάρια. Από την περασμένη Παρασκευή είχε κερδίσει σχεδόν το ένα τέταρτο αυτής της αμοιβής. «Ήταν κάτι που κάναμε και επειδή ήμασταν πολύ στενές φίλες, κάπως, όπως σε έναν αγώνα μπέιζμπολ, δεν ξέρω πώς προέκυψε, απλώς κοιτάξαμε η μία την άλλη και είπαμε «το κάνεις;», είπε η Γκάιθερ. Μόλις το αποφάσισαν, οι δυο τους συνεργάστηκαν για τη δράση «κορίτσι με κορίτσι» στο κανάλι της Coppage. Η Gaither είπε ότι ήξερε ότι η σκηνή ήταν… επικίνδυνη για την καριέρα της, αλλά είπε ότι δεν πίστευε ότι θα την αναγνώριζαν επειδή γυριζόταν «εντελώς από πίσω». «Δεν είχα κανένα οικονομικό όφελος για αυτό, απλώς το έκανα γιατί διασκεδάζαμε και το ήθελα», είπε. Η Gaither απομακρύνθηκε αφού κάποιος δημοσίευσε μια φωτογραφία της.

Πάντα μου άρεσε να μαθαίνω και να διαβάζω», είπε η Gaither. Η Coppage μοιράζεται επίσης την αφοσίωσή της στην εκπαίδευση, λέγοντας ότι «μου λείπουν σίγουρα οι μαθητές μου και οι στιγμές που μοιράστηκα μαζί τους».

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι οι μέρες της διδασκαλίας της έχουν τελειώσει.