Η οικογένεια του Μάθιου Πέρι, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 54 ετών το Σάββατο, μίλησε για τον αγαπημένο ηθοποιό. Η οικογένειά του δήλωσε στο People σε αποκλειστική δήλωση ότι είναι «συντετριμμένοι» από τον «τραγικό» θάνατό του.

«Είμαστε συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια του αγαπημένου μας γιου και αδελφού», ανέφερε η οικογένεια. “»Ο Μάθιου έδωσε τόση χαρά στον κόσμο, τόσο ως ηθοποιός όσο και ως φίλος.

«Σημαίνατε όλοι τόσα πολλά γι’ αυτόν και εκτιμούμε το τεράστιο κύμα αγάπης».

Ο τηλεοπτικός Τσάντλερ έφυγε από την ζωή σε ηλικία 54 ετών, με την είδηση για τον πρόωρο χαμό του να σκορπά θλίψη σε φίλους και θαυμαστές. Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, και -σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πνίγηκε στο τζακούζι του σπιτιού του, αφού προηγουμένως υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Η αιτία του θανάτου του θα απαιτήσει πρόσθετες διερευνητικές εξετάσεις από το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας του Λος Άντζελες προτού καταλήξει σε συμπέρασμα.

Ο ιατροδικαστής ενημέρωσε το διαδικτυακό του αρχείο για τον Πέρι το απόγευμα της Κυριακής, αναφέροντας την αιτία θανάτου του ως «αναβολή».

«Σε περιπτώσεις όπου η αιτία θανάτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί τη στιγμή της νεκροψίας, εκδίδεται αναβολή πιστοποιητικού μέχρι να ολοκληρωθούν πρόσθετες εξετάσεις», σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες.

Δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ωστόσο, το περιστατικό παραμένει υπό διερεύνηση από το τμήμα ληστειών-ανθρωποκτονιών της αστυνομίας του Λος Άντζελες.