Προς πώληση διατίθεται η εντυπωσιακή έπαυλη του Ρόμπιν Γουίλιαμς και κοστίζει 25 εκατομμύρια δολάρια, καθώς διαθέτει μοναδική αρχιτεκτονική, πολλούς χώρους και κρυφά περάσματα.

Σύμφωνα με την New York Post το σπίτι βρίσκεται στο Marin Headlands στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο και έχει θέα τη γέφυρα Golden Gate. Χτίστηκε το 1926 με αναγεννησιακή αρχιτεκτονική και ο ηθοποιός την απέκτησε το 1991 μαζί με τη σύζυγό του Marsha Garces Williams για 3,2 εκατομμύρια δολάρια.

Εντούτοις, δαπάνησαν κι άλλα χρήματα, ώστε να την διαμορφώσουν κατάλληλα, καθώς ήθελαν να διατηρήσουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της, όπως τα καλούπια και τα περίτεχνα σιδερικά. «Η Marsha και ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έχτισαν ξανά το σπίτι στις αρχές του 1990, ενημερώνοντας όλα τα μεγάλα συστήματα», είπε ο πράκτορας της Compass, Steven Mavromihalis.

«Έκαναν μεγάλο κόπο για να διατηρήσουν τα σπάνια και πολύτιμα οικοδομικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν το 1926, τα οποία απλά δεν είναι πλέον διαθέσιμα στην κατασκευή σύγχρονων σπιτιών», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Έτσι, η έπαυλη περιλαμβάνει κρυφά περάσματα που συνδέουν τα παιδικά υπνοδωμάτια, ένα μπαρ σε στυλ εποχής κρυμμένο πίσω από έναν τοίχο στην αίθουσα πολυμέσων και ένα πτυσσόμενο προβολέα για κινηματογραφικές εμπειρίες.

Μάλιστα, η κύρια είσοδος είναι πλαισιωμένη από μεγαλοπρεπείς πέτρινες κολώνες, ενώ υπάρχουν κωμικές μάσκες κρεμασμένες στους τοίχους.