Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, αμέσως μετά την εμφάνισή του στο «Χαμογέλα και Πάλι» το πρωί της Κυριακής (22/10). Ο πρώην παίκτης του Survivor, αποχωρώντας από τα πλατό του Mega, ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή αλλά και το πώς βλέπει τον Φίλιππο Ιωάννου ως socia media coach στο Fame Story.

«Δεν νομίζω να την ενδιαφέρει την Ευρυδίκη (Βαλαβάνη) εάν βρω κοπέλα. Η Ευρυδίκη δεν έχει κάποιο αγόρι τώρα; Δεν ξέρω», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Κωνσταντίνος Βασάλος και πρόσθεσε: «Έχω υπάρξει σε σχέση με γυναίκα 12-13 χρόνια μεγαλύτερη από εμένα. Δεν παίζει κανέναν ρόλο η ηλικία. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο και την ενέργεια που εκπέμπει».

Τέλος, σχολιάζοντας τη συμμετοχή του Φίλιππου Ιωάννου ως social media coach στο Fame Story, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε: «Στην αρχή που μου το είπε, γέλασα. Του λέω: “θα πας να κάνεις όντως αυτό το πράγμα;” Τώρα που βλέπω τα επεισόδια και το πώς χειρίζεται την ιδιότητά του και τις καταστάσεις, πιστεύω ότι ο Φίλιππος έχει λόγο στο Fame Story».