Για το θέμα της προβολής του Αχιλλέα Μπέου στις πρωινές εκπομπές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και Πάλι» σχολίασε τις απόψεις που εκφράστηκαν τις προηγούμενες ημέρες, σχετικά με το εάν είναι αρμοστό να δίνεται τηλεοπτικά χώρος στον δήμαρχο Βόλου, μετά τις πρόσφατες ρατσιστικές του δηλώσεις το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι νούμερα, είναι ο κόσμος. Αυτό έχει έναν σεβασμό. Το ότι ακολουθεί κάθε εκπομπή, αυτό που ο κόσμος την καθοδηγεί να ακολουθήσει είναι γι’ αυτόν τον λόγο. Πέρα από αυτό που λέει ο Γιώργος Λιάγκας, ότι είναι η δουλειά μας και πρέπει να φέρουμε νούμερα, γιατί αυτό είναι το κριτήριο», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Από εκεί και πέρα είναι και ένας οδηγός για εμάς για να δούμε και ο κόσμος τι θέλει να δει από εμάς. Παίρνουμε κάθε φορά αναλυτικά τα νούμερα της εκπομπής και λέμε: αυτό άρεσε στον κόσμο, αυτό δεν άρεσε, αυτό μας καθοδηγεί. Αυτό δεν είναι κακό, αυτό είναι ένα εργαλείο», επισημαίνει η παρουσιάστρια του MEGA, ως σχόλιο στα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα.

«Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που είπαν η Κατερίνα Καινούργιου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στο ότι η διαχείριση είναι πολύ σημαντική για το πώς θα διαχειριστείς έναν τέτοιο καλεσμένο αλλά και να μην περάσεις τα δικά σου όρια. Όλοι έχουμε έναν αξιακό φραγμό και ο καθένας έχει διαφορετικά όρια.

Πάντως η θέση της Φαίης είναι η πιο γενναία, ότι εγώ το έκανα στο παρελθόν αλλά πλέον δεν το κάνω, δεν φιλοξενώ στην εκπομπή μου απόψεις τέτοιου τύπου», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Σίσσυ Χρηστίδου.