Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» του Mega παραχώρησε η Αντιγόνη Ψυχράμη. Η ηθοποιός μίλησε για τον σύζυγό της, Δημήτρη Μακαλιά, τα δυο τους παιδιά και τους συχνούς τσακωμούς τους.

«Με ρωτάνε ακόμα αν είμαι η Πόπη. Έχουν περάσει τόσα χρόνια κι ακόμα έχει μείνει στον κόσμο», είπε αρχικά η Αντιγόνη Ψυχράμη.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη είπε στη συνέχεια: «Ακόμα δεν έχουμε βρει όνομα για την κόρη μας. Φωνάζω την κόρη μου διάφορα ονόματα αλλά δεν μου ταιριάζει τίποτα. Είναι μια κούκλα η μικρή, είναι ίδια ο γιος μου, έχει βγει κατάξανθη με μπλε μάτια. Αυτή η περίοδος είναι πάρα πολύ κουραστική για μένα αλλά και μαγική συγχρόνως. Η μικρή μου είναι 11 μηνών και είμαι πολύ ευτυχισμένη.

Στην αρχή, ο γιος μου ζήλευε πολύ, αλλά τώρα έχει γίνει παράδειγμα αδελφού. Δεν είχα φανταστεί ποτέ τον εαυτό μου μαμά, ούτε παντρεμένη. Είναι υπέροχος ο Δημήτρης και είμαι πολύ τυχερή που τον έχω στη ζωή μου. Ο Δημήτρης πρώτα κοιτάει εμάς και μετά τον εαυτό του και αυτό σπανίζει. Τον ευγνωμονώ και τον ευχαριστώ που είναι στη ζωή μου, τον λατρεύω και το ξέρει».

Η Αντιγόνη Ψυχράμη ανέφερε επίσης: «Στην αρχή της σχέσης μας τσακωνόμουν μόνη μου αλλά τον έβαλα στη διαδικασία να τσιτώνει και αυτός. Στην αρχή δεν έλεγα σ’ αγαπώ στον Δημήτρη, ενώ έλιωνα. Με ότι καταπιάνεται ο Δημήτρης το κάνει πάρα πολύ καλά, είναι εργατικός και έχει ταλέντο. Δεν αγαπάω πολύ την τηλεόραση, με κάνει να νιώθω φόβο και ανασφάλεια. Ένα τηλεπαιχνίδι ή ένα μουσικό πρόγραμμα μπορεί και να τολμούσα να το κάνω».