Μεγάλο ντόρο προκάλεσε η είδηση πως ο Πάνος Μιχαλόπουλος πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, ύστερα από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, την εβδομάδα που μας πέρασε. Το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο, η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» παρουσίασε τις πρώτες δηλώσεις του αγαπημένου ηθοποιού τις οποίες και έκανε στον Πάνο Κατσαρίδη πριν από λίγες ώρες.

Σε αυτές, λοιπόν, ο αγαπημένος μας ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους απέχει εδώ και 12 χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας χωρίς να επιθυμεί να επανέλθει στο μέλλον. «Μετά τη σειρά «Η ώρα η καλή» πήρα συνειδητά την απόφαση να σταματήσω αυτή τη δουλειά. Δεν έχω τίποτα με την τηλεόραση και τους ανθρώπους της. Ίσα ίσα την τιμώ γιατί μου έδωσε πολλά. Μου λένε ότι μέχρι σήμερα οι σειρές που παίζω κάνουν υψηλή τηλεθέαση και ξέρω ότι ο κόσμος μ’ αγαπάει. Είναι όμως για μένα στάση ζωής να μην ξαναβγώ στην τηλεόραση».

«Ζω πια μια άλλη ζωή και φροντίζω τον Πάνο και τις ανάγκες του. Με θυμώνουν δημοσιεύματα που με έχουν πεθάνει 3 φορές γιατί αναστατώνουν τον γιο μου και τους δικούς μου».

«Κάνω μπάνια στη θάλασσα, χειμώνα – καλοκαίρι και είμαι πολύ καλά στην υγεία μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μιχαλόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.