Ένα ζευγάρι από το Μίσιγκαν γίνεται θέμα όχι μόνο για το ηλικιακό χάσμα των 25 ετών, αλλά και επειδή η μεγαλύτερη σύζυγος υπήρξε καθηγήτρια της νεότερης το 2004 στο λύκειο. Οι δύο παντρεμένες γυναίκες, η Monica Foster (τότε Ketchum), 32 ετών, και η σύζυγός της Michelle Foster, 57 ετών, έχουν δεχτεί περίεργα βλέμματα αλλά έχουν μάθει να ζουν με τις απόψεις αρκετών εκεί έξω.

«Ο κόσμος ρωτάει συνέχεια: “Αυτή είναι η μαμά σου;” ή ακόμα και “Αυτή είναι η γιαγιά σου;”», λέει η Μόνικα, η οποία είναι οδηγός λεωφορείου.

«Μάθαμε να γελάμε ή να το απορρίπτουμε, αλλά αν με δεις να τη φιλάω, γιατί να ρωτήσεις αν είναι η μαμά μου;» πρόσθεσε η Μόνικα.

Αν και τόνισε ότι «προφανώς δεν είχαν καθόλου» ρομαντική σχέση όταν ήταν 13 ετών, ήταν «καλή μαθήτρια» και ομολόγησε ότι ήταν «το χαϊδεμένο του δασκάλου».

Αφού είχε τελειώσει το σχολείο, η Μόνικα -που μόλις είχε αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλη- έψαξε στο Facebook για να δει πώς τα πήγαινε η Μισέλ τον Απρίλιο του 2020.

Μέχρι τον Αύγουστο του 2021, οι δύο τους άρχισαν να συναντιούνται πλατωνικά και συνδέθηκαν περισσότερο, με τη Μόνικα να εξηγεί: «Ήμασταν και οι δύο σε πραγματικά σκοτεινά μέρη εκείνη την εποχή».

«Το να βρίσκεις κάποιον με τον οποίο μπορείς να σχετίζεσαι και να είσαι ευάλωτος μαζί του, σε έκανε να νιώθεις ασφάλεια», πρόσθεσε.

Μέχρι τον επόμενο Μάιο, έβαλαν τέλος σε προηγούμενες σχέσεις – η Μισέλ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου – ώστε να μπορέσουν να είναι μαζί.

Παντρεύτηκαν στις 17 Ιουνίου 2023 και περιέγραψαν τον γάμο τους στην παραλία ως μια «τέλεια μέρα». «Η ημέρα του γάμου μας ήταν τόσο σημαντική για μένα – δεν με νοιάζει τι σκέφτονται οι άνθρωποι, επειδή δεν ζουν τη ζωή μου, εγώ τη ζω», δήλωσε η Μόνικα.

Μετά τον γάμο της, η ίδια και τα δύο παιδιά της επιθυμούν να μείνουν με τη Μισέλ. «Είμαστε απλά έτοιμοι να είμαστε μαζί στο σπίτι – είμαι έτοιμη για λίγη βαρεμάρα», δήλωσε η Μισέλ.