Ο Drake επιβεβαιώνει ξανά τον εαυτό του ως… αναγνωρισμένος εραστής, κάτι που πάντα ισχυριζόταν ότι είναι και έχει και τα «τρόπαια» – τα πειστήρια – για να το αποδείξει: Ντουζίνες από σουτιέν, σε όλα τα μεγέθη και χρώματα.

Από τότε που ο 36χρονος ράπερ έκανε ένα αστείο σε μια από τις συναυλίες του στην περιοδεία «It’s All a Blur» ότι οι θαυμάστριές του δεν του πετάνε αρκετά σουτιέν στη σκηνή, έγινε τάση στη βορειοαμερικανική τουρνέ του να «βομβαρδίζουν» την σκηνή του με στηθόδεσμους.

Ο Drake σχολίασε για πρώτη φορά στη στάση του στο Μόντρεαλ τον Ιούλιο πως λαμβάνοντας τόσα λίγα εσώρουχα κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του του δημιουργούσε την αίσθηση και το συναίσθημα ότι έκανε κακή δουλειά.

«Θα ήθελα απλώς να πω πριν προχωρήσω στο επόμενο τραγούδι, ότι αυτό είναι το πρώτο στάδιο όπου δεν έχω σουτιέν και είμαι βαθιά απογοητευμένος», είχε πει χαρακτηριστικά ο Drake σε ένα βίντεο που κατέγραψαν οι θαυμαστές του στο σόου. «Αλλά μην αρχίσετε να πετάτε παπούτσια και τηλέφωνα».

Από τότε, έχει γίνει παράδοση στην περιοδεία «It’s All a Blur» και ο σταρ της ραπ έχει γίνει viral εξ’ αυτού αρκετές φορές.

Και την Τετάρτη ο ράπερ (του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Aubrey Drake Graham) δημοσίευσε τα… λάφυρά του. Πόσταρε μια φωτογραφία του στο Instagram περιτριγυρισμένος από τα εκατοντάδες σουτιέν που έλαβε από θαυμάστριές του σε όλη τη διάρκεια της περιοδείας. Χαμογελαστός και περιχαρής, με τα χέρια απλωμένα και φορώντας ένα φούτερ με τυπωμένη τη φράση «If Assh—- Could Fly, This Place Would Be an Airport», ο βραβευμένος με Grammy δείχνει πόσο εκτεταμένη έχει γίνει η συλλογή του.

Μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο στο Instagram Story του με μέλη της ομάδας του να ξεφορτώνουν τα αμέτρητα, πολύχρωμα εσώρουχα.

Ωστόσο, ο καλλιτέχνης από το Τορόντο ζήτησε από τις θαυμάστριές του να κρατήσουν τα σουτιέν τους, σε ένα από τα σόου του στο Λος Άντζελες, όταν παρευρέθηκε ο 5χρονος γιος του Άδωνις. «Κρατήστε όλα τα σουτιέν σας», είπε παιχνιδιάρικα ο Drake στο κοινό στη σκηνή του Kia Forum τον Αύγουστο, καθώς εξήγησε στο πλήθος ότι ο γιος του τον έβλεπε ζωντανά για πρώτη φορά.

Ο Ντρέικ διαθέτει μία ολόκληρη συλλογή από τσάντες Birkin, για να τις δώσει στη μελλοντική του σύζυγο. Τώρα έχει και κάτι άλλο να της… προσφέρει: Ένα δωμάτιο γεμάτο σουτιέν.

Η περιοδεία «It’s All a Blur» ξεκίνησε στο Σικάγο τον Ιούλιο και θα συνεχιστεί σε όλη τη Βόρεια Αμερική έως τον Οκτώβριο.