Ο Τζορτζ Κλούνεϊ λέει αντίο στη διάσημη εργένικη βίλα του στη λίμνη Κόμο στη Βόρεια Ιταλία. Μια πηγή κοντά στον γοητευτικό ηθοποιό του Χόλιγουντ δήλωσε ότι έβαλε τη βίλα στην αγορά για το ιλιγγιώδες ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι φήμες ότι ο Κλούνεϊ θα πουλήσει το ακίνητο στη λίμνη Κόμο υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό. Οι ψίθυροι για την πώληση χρονολογούνται ήδη από το 2010, όταν σκεφτόταν να την πουλήσει λόγω της προσοχής των παπαράτσι που τραβούσε στην περιοχή.

Στη συνέχεια, οι ίδιες φήμες εμφανίστηκαν ξανά το 2015, λιγότερο από ένα χρόνο μετά τον γάμο του με τη δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν. «Ο Τζορτζ αγαπάει την περιοχή και τους ανθρώπους που ζουν εκεί, αλλά ξέρει την τεράστια προσοχή που τραβάει όταν βρίσκεται στην πόλη. Έχει λάβει μια τεράστια προσφορά για τη βίλα, την οποία εξετάζει. Θα αγόραζε ένα άλλο, λιγότερο προσιτό ακίνητο, σε άλλη περιοχή της Ιταλίας», μας είπε τότε μια πηγή.

Οι Clooneys αγόρασαν το 2021 το εκπληκτικό κτήμα Domaine du Canadel στην περιοχή της Προβηγκίας στη Γαλλία και η Αμάλ προτιμά να μένει εκεί, σύμφωνα με το pagesix.com. Αλλά είπαν ότι ο Κλούνεϊ, τον οποίο πηγές έχουν περιγράψει «σαν τον δήμαρχο της λίμνης», αυτή τη φορά το πήρε απόφαση. Η πηγή είπε ότι πρόκειται για μια «πολύ ήσυχη αγγελία».

«Είναι πολύ ήσυχη αγγελία. Καμία διαφήμιση. Δεν εμφανίστηκε πουθενά στον τύπο – το ξέρουν μόνο οι υποψήφιοι αγοραστές υψηλής αξίας», είπαν.

Ο Κλούνεϊ φέρεται πως αγόρασε το ακίνητο από την οικογένεια Heinz για περίπου 9 εκατομμύρια ευρώ το 2002 – που σημαίνει ότι θα βγάλει ένα αρκετά καθαρό κέρδος αν πάρει κάτι κοντά στην τιμή που ζητάει. Εν τω μεταξύ, ο Τζορτζ και η Αμάλ φαίνεται ότι εξακολουθούν να απολαμβάνουν το ακίνητο, όσο έχουν τα κλειδιά. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, εντοπίστηκαν να βγαίνουν ραντεβού σε διάφορα εστιατόρια της περιοχής Κόμο.