Εάν θέλετε να κάνετε λεύκανση στα δόντια σας εύκολα και οικονομικά, υπάρχει τρόπος! Η τεχνική λευκάνσεως των δοντιών γίνεται από τον ασθενή στο σπίτι, με τη χρήση ειδικών ναρθήκων λεύκανσης.

Ζητήστε από τον οδοντίατρο σας να αξιολογήσει την κατάσταση του στόματός σας και το χρώμα των δοντιών σας,ώστε να δημιουργήσει εξατομικευμένους νάρθηκες λεύκανσης.

Αφού ελέγξετε ότι εφαρμόζουν τέλεια στο στόμα σας, προμηθευτείτε από τον οδοντίατρο σας το λευκαντικό υλικό, το οποίο θα τοποθετείτε στους νάρθηκες λεύκανσης σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας.

Ακολούθως θα φοράτε τους νάρθηκες λεύκανσης 4-8 ώρες την μέρα. Τα θετικά της συγκεκριμένης μεθόδου λεύκανσης, είναι ότι σε σχέση με τη λεύκανση στο ιατρείο, είναι λιγότερο επιθετική.

Αν κριθεί απαραίτητο ο χρόνος εφαρμογής του υλικού μπορεί να επιμηκυνθεί, ενώ είναι σημαντικό το γεγονός ότι η τεχνική αυτή είναι ανώδυνη.Ωστόσο πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού σε περίπτωση ευαισθησίας των δοντιών ή των ούλων πρέπει να σταματήσετε αμέσως την εφαρμογή και αν συμβουλευτείτε τον οδοντίατρό σας.