Η αρθρίτιδα είναι μια χρόνια εκφυλιστικού τύπου πάθηση, που εντοπίζεται στις περιφερικές αρθρώσεις, δηλαδή σε αρθρώσεις των άνω και των κάτω άκρων, καθώς και στις αρθρώσεις της σπονδυλικής στήλης. Η αρθρίτιδα αποτελεί μία από τις συχνότερες παθήσεις του ανθρώπου, μία από τις πρώτες αιτίες επίσκεψης των ασθενών στα ιατρεία και έναν από τους βασικούς λόγους απουσίας από τις επαγγελματικές αλλά και από τις καθημερινές δραστηριότητες.

Βάση των εκτιμήσεων της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας, στην Ελλάδα ζουν περίπου 70.000-100.000 ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα, εκ των οποίων οι μισοί δεν είναι δυνατόν να εργασθούν μετά από πέντε χρόνια νόσου. Στη χώρα μας το περίπου 15% του πληθυσμού (περισσότερο από 1.500.000 άτομα) επισκέπτονται το γιατρό με κάποιο πρόβλημα, που σχετίζεται με πόνο στις αρθρώσεις ή στον υπόλοιπο σκελετό.

Η θεραπευτική αντιμετώπιση της αρθρίτιδας έχει αρκετά υψηλό κόστος. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα και ανάλογα με τη φαρμακευτική αγωγή, που ακολουθεί ο κάθε ασθενής, το κόστος ξεπερνά τις 10.000 ευρώ ανά ασθενή ετησίως!

Το Collagen Pro Active, το αυθεντικό κολλαγόνο, χωρίς καμία προσθήκη υαλουρονικού οξέως, γλουκοσαμίνης, χονδροϊτίνης ή οποιουδήποτε άλλου συστατικού, είναι το καλύτερο συμπλήρωμα διατροφής τόσο για την πρόληψη της αρθρίτιδας όσο και για την ανακούφιση από τις επίπονες επιπτώσεις σε άτομα που ήδη πάσχουν. Είναι ένα απαραίτητο συμπλήρωμα για την προάσπιση της καλή υγείας τόσο για τους άνδρες, όσο και για τις γυναίκες.

Πιο συγκεκριμένα το Collagen Pro Active:

– Βοηθά ουσιαστικά στην ανάπλαση του χόνδρου.
– Μειώνει αισθητά το πόνο και τη δυσκαμψία των αρθρώσεων.
– Αυξάνει σημαντικά την οστική πυκνότητα.
– Εξασφαλίζει δυνατούς συνδέσμους σε όλο το σώμα.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί, ότι η εταιρεία Collagen Power είναι η μοναδική ελληνική εταιρία, η οποία διαθέτει κλινική μελέτη με έλληνες ασθενείς σχετικά με την αποτελεσματικότητα του Collagen Pro Active σε σχέση με απλά αναλγητικά φάρμακα και με μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα. Η κλινική μελέτη διεξήχθη από τον κύριο Αθανάσιο Μπαδέκα, ορθοπεδικό χειρουργό-τραυματιολόγο, διευθυντή Ορθοπεδικής Κλινικής, θεραπευτηρίου Metropolitan.

Τα αποτελέσματα της μελέτης επιβεβαιώνουν τις ευεργετικές ιδιότητες του Collagen Pro Active στην αντιμετώπιση της αρθρίτιδας και στη βελτίωση της κινητικότητας των ασθενών. Παράλληλα πίνοντας καθημερινά Collagen Pro Active, εκτός από την προστασία των οστών και των αρθρώσεων, ενισχύεται όλος ο οργανισμός. Το δέρμα γίνεται πιο λαμπερό και ενδυναμώνονται τα μαλλιά και τα νύχια.

Ενημερωθείτε για το Collagen Pro Active από το site www.collagenpower.gr και τη σελίδα στο Facebook με πάνω από 83.000 φίλους!


Ο κ. Αθανάσιος Χ. Μπαδέκας, ορθοπεδικός χειρουργός- τραυματιολόγος, διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής θεραπευτηρίου Metropolitan

TAGS