Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ και η θεατρική ομάδα των εργαζομένων της με τίτλο panDEMOnium, εχθές, 14 Ιανουαρίου, παρουσίασε το έργο του Αντουάν Σαιντ Εξυπερύ «Ο Μικρός Πρίγκιπας», στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας.

H panDEMOnium, με το «Μικρό Πρίγκιπα» βρέθηκε στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας όπου κάποιες κρατούμενες παρακολουθήσουν την παράσταση μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους. (από νεογέννητα μέχρι 3 ετών).

Στο κατάστημα όπου κρατούνται συνολικά 400 γυναίκες, αλλοδαπές και ημεδαπές,  έγινε επίσης δωρεά σκευασμάτων  για το Ιατρείο και το Φαρμακείο τους, δωρεά ειδών προσωπικής υγιεινής και καθαρισμού χώρων για τις άπορες κρατούμενες καθώς και τηλεφωνικών καρτών.   Την εταιρεία υποδέχθηκαν με ζεστασιά  και ευχαρίστησαν ο Διευθυντής  των φυλακών, κ. Γιώργος Μακρής και το προσωπικό της κοινωνικής υπηρεσίας και της  φύλαξης.

Τα μέλη της panDEMOnium καθώς και η σκηνοθέτης ένιωσαν ιδιαίτερα υπερήφανοι που κατάφεραν να προσφέρουν,  στην αρχή της χρονιάς,  έστω μία ώρα χαράς και απόλαυσης σε γυναίκες  κρατούμενες μεταφέροντας τα μηνύματα  του πολυδιαβασμένου βιβλίου για τη φιλία και την αγάπη σε έναν  χώρο που το έχει τόσο ανάγκη.

Σημειώνουμε ότι η παράσταση του «Μικρού Πρίγκιπα» είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στις 15/12 στον «Πολυχώρο Εκδηλώσεων ΔΑΪΣ», στο πλαίσιο της γιορτής για τα παιδιά των εργαζομένων της DEMO. Εκτός των μικρών φίλων της εταιρείας, τότε είχαν προσκληθεί και τα παιδιά από πέντε σπίτια  του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στη συνέχεια  στις 18 Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους, η panDEMOnium σε συνεργασία με τη Δράση Δημιουργικής Απασχόλησης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία βρίσκεται καθημερινώς στα νοσοκομεία παίδων για να απασχολεί με παιχνίδι και ψυχαγωγικές δραστηριότητες τους μικρούς ασθενείς, παρουσίασε το έργο στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων.