Η 51χρονη Lynne McConnell έχει μια ιδιαίτερη ιστορία να διηγηθεί. Φορούσε εδώ και 15 χρόνια το ίδιο μέγεθος σουτιέν, καθώς της το μέτρησαν σε μια φίρμα εσωρούχων του Μπράιτον της Αγγλίας.

Εκείνη παραπονιόταν βέβαια ότι τα σουτιέν παραήταν στενά, οι πωλήτριες επέμεναν ωστόσο πως αυτό ήταν το μέγεθός της.

Συνέχισε λοιπόν να τα φορά μέχρι που παρατήρησε ένα φριχτό πρήξιμο στο κέντρο του στέρνου της, εκεί ακριβώς που πατούσε η μπανέλα των εφαρμοστών σουτιέν. Αναζήτησε ιατρική βοήθεια και η διάγνωση ήταν κύστη που έπρεπε να αφαιρεθεί. Και αφαιρέθηκε, μόνο που την άφησε με μια ανοιχτή πληγή, μια σωστή τρύπα στο στήθος, η οποία παρέμεινε έτσι για τρεις ολόκληρους μήνες.

Η γυναίκα, που εργάζεται σε φαρμακευτική, δήλωσε πως ήταν ο χειρουργός αυτός που της είπε πως την κύστη τη δημιούργησε η σφιχτή μπανέλα, η οποία πίεζε έναν αδένα. Ο βρετανός δερματολόγος Adil Sheraz επιβεβαίωσε πως τα στενά ρούχα, όπως τα σφιχτά σουτιέν, μπορούν να προκαλέσουν κύστες.

Η Σκοτσέζα, που μετακόμισε από τη Γλασκόβη στο Μπράιτον πριν από πέντε χρόνια, είναι πλέον σε επικοινωνία με το νομικό τμήμα της φίρμας εσωρούχων, αν και αρνούνται κάθε ευθύνη.

Η ίδια έχει πάντως στο πλευρό της το British Skincare Foundation και την ομάδα των εκεί γιατρών, που ισχυρίζονται πως είναι γνωστό ότι κύστες μπορούν πράγματι να προκύψουν από στενά σουτιέν.

Αν και τι θα διεκδικήσει η 51χρονη από την εταιρία, δεν είναι ακόμα γνωστό…