Τα τελευταία χρόνια οι περισσότερες υγιεινές γλυκές συνταγές περιλαμβάνουν στα υλικά τους χουρμάδες ως υποκατάστατο της ζάχαρης. Ο χουρμάς είναι ένας καρπός που καλλιεργείται κυρίως σε τροπικές περιοχές της γης. Στις δυτικές χώρες οι περισσότεροι χουρμάδες πωλούνται αποξηραμένοι. Ο λόγος που έχουν γίνει τόσο διάσημοι είναι η γλυκιά τους γεύση σε συνδυασμό με την υψηλή περιεκτικότητα σε ορισμένα σημαντικά θρεπτικά συστατικά, τα ποικίλα οφέλη τους και οι πολλές τους χρήσεις.

Διάβασε περισσότερα στο Love Yourself