Μήνυση κατέθεσαν έμποροι της Κορίνθου

Για τη μετατροπή του στρατοπέδου σε κέντρο φιλοξενίας μεταναστών


ΕΛΛΑΔΑ
21:46
29/08/2012
Μήνυση κατέθεσαν έμποροι της Κορίνθου
1
loading

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσαν στην Εισαγγελία Κορίνθου το Επιμελητήριο Κορινθίας, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Κορινθίας και η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος κατά παντός υπευθύνου, για την μετατροπή του 6ου Συντάγματος Πεζικού σε κέντρο φιλοξενίας παράνομων μεταναστών.

Ο εμπορικός κόσμος καταγγέλλει μη τήρηση της νομιμότητας σε ότι αφορά τη λειτουργία του χώρου ως κέντρο φιλοξενίας παράνομων μεταναστών κι αναφέρει ότι σύμφωνα με το νόμο δεν μπορεί να μετατραπεί στρατόπεδο σε κέντρο φιλοξενίας, ούτε επιτρέπεται παράλληλη χρήση.

Υπογραμμίζουν πως γίνεται παραβίαση της υγειονομικής νομοθεσίας, που προβλέπει ότι εντός των κέντρων αυτών, πρέπει να λειτουργεί γραφείο ιατρικού ελέγχου που θα παρέχει πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη κι επιπλέον, προσθέτουν πως γίνεται παραβίαση και περιβαλλοντικών διατάξεων, αφού ο νόμος προβλέπει πως για την λειτουργία κέντρων φιλοξενίας παράνομων μεταναστών απαιτείται έγκριση περιβαλλοντικών όρων που δεν διαθέτει το 6ο Σύνταγμα πεζικού στην Κόρινθο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Eagler

    Πριν από λίγα χρόνια, πήγαν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ στον Κίσσαμο και έκαναν μήνυση σε όλες τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας για τις κεραίες . Οι εταιρίες τις έκλεισαν και.....φανταστείτε τι έγινε.....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει