Σεμινάριο για τη διαχείριση έργων πληροφορικής και πιστοποίηση PMP

Πραγματοποιείται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση στις 21-23 Μαΐου


ΕΛΛΑΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
16:30
27/04/2015
Σεμινάριο για τη διαχείριση έργων πληροφορικής και πιστοποίηση PMP
loading

Οι ιδιαιτερότητες των έργων Πληροφορικής και Τεχνολογίας, οι βασικές αρχές σχεδιασμού, προγραμματισμού και παρακολούθησής τους, καθώς και θέματα διαχείρισης ομάδων, θα παρουσιασθούν στο τριήμερο σεμινάριο «The Art of Project Management for IT/IS Projects» στις 21-23 Μαΐου 2015.

Το πρόγραμμα βασίζεται σε εκπαιδευτικό μοντέλο και θεματολογία που εφαρμόζεται σε εκπαιδευτικά προγράμματα της NASA τα τελευταία 25 χρόνια. Απευθύνεται σε όσους διοικούν ή εργάζονται σε έργα Πληροφορικής και Τεχνολογίας.

Στις 25-27 Μαΐου θα διεξαχθεί προπαρασκευαστικό σεμινάριο «PMP Prep Course» για τη διεθνή πιστοποίηση διοίκησης έργου PMP (Project Management Professional) του Project Management Institute (USA).

Η πιστοποίηση PMP μετρά σήμερα πάνω από 500,000 πιστοποιημένους project managers σε όλο τον κόσμο και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις ζήτησης επαγγελματικών πιστοποιήσεων στο τομέα της Πληροφορικής.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε έμπειρους project managers και ΙΤ project managers που θέλουν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους σύμφωνα με διεθνή πρότυπα.

Τα σεμινάρια διεξάγονται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με τη διεθνή εταιρεία εξειδικευμένων συμβούλων Business Management Consultants.

Πληροφορίες/εγγραφές: Center of Excellence in Project Management
Ελληνοαμερικανική Ένωση, 210-3680907, [email protected]
http://projectmanagement.hau.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει