Δείτε τους βαθμούς για τις πανελλαδικές

Και ηλεκτρονικά τα αποτελέσματα


ΕΛΛΑΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
13:26
01/07/2014
Δείτε τους βαθμούς για τις πανελλαδικές
2
loading

Τους βαθμούς που έγραψαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις έχουν τη δυνατότητα να δουν οι υποψήφιοι για τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ καθώς αυτοί αναρτήθηκαν στα Λύκεια όλης της χώρας.

Οι μαθητές, με αγωνία, στρέφονται στον υπολογισμό των μορίων τους για ένα καλύτερο μέλλον μέσα από την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας.

Τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα ποσοστά των φετινών αριστούχων ανά μάθημα, αλλά και εκείνων των υποψηφίων που έγραψαν κάτω από τη βάση και όλα τα υπόλοιπα στατιστικά στοιχεία, θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τις επιδόσεις τους και στο Internet.

Πιο συγκεκριμένα:

Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ (Γενικά Λύκεια) και των ΕΠΑΛ-Β' (στα κοινά με τα ΓΕΛ μαθήματα) θα αναρτηθούν την Τρίτη 1-7-2014 περί τις 13:00 μ.μ. σε όλα τα Λύκεια της χώρας.

Αντίστοιχα, οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α', καθώς και των ΕΠΑΛ-Β' (μαθήματα ειδικότητας) θα αναρτηθούν την Τετάρτη 2-7-2014 περί τις 13:00 μ.μ. σε όλα τα ΕΠΑΛ της χώρας.

Όλοι οι υποψήφιοι και των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ (ομάδες Α' και Β') θα μπορούν, μετά τις 13:00 μ.μ. της Τρίτης, να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων αναμένεται να ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ, οι οποίοι συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, πρέπει μέχρι τις 4-7-2014 να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).

Τέλος, επισημαίνεται ότι μέχρι την Πέμπτη 3-7-2014 οι υποψήφιοι θα μπορούν να κάνουν μόνο πρόχειρα μηχανογραφικά δελτία (προσωρινή αποθήκευση).

Από την Πέμπτη 3-7-2014 έως τη Δευτέρα 14-7-2014 όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Αγράμματος

    Χειραγωγημενη πεδία απο αριστερους καθηγητες.... τι κριμα
    (ακομα κανουν γιορτες στα λυκεια και μιλουν για τους "χιλιαδες νεκρους" του πολυτεχνιου)

    1. avatar Αγράμματος

      Εγω δεν πηγα ποτε σχολειο αλλα απο οτι καταλαβαινω δεν αλλαξανε πολλα απο παλια

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει