Από τις 2 έως τις 6 Ιουνίου καλούνται οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι εκπαιδευτικοί στις ειδικότητες των δασκάλων, νηπιαγωγών, εικαστικών τεχνών, μουσικής και θεάτρου να καταθέσουν αιτήσεις για δίμηνης απασχόλησης στο πρόγραμμα «Δημιουργική Απασχόληση μαθητών του δήμου Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού 2014», της διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού.

Για την υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος θα πραγματοποιηθούν 37 προσλήψεις εκπαιδευτικών που κατανέμονται ως εξής:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και υποβάλλουν την αίτηση αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Θεσσαλονίκης, Κλεάνθους 57, Τ.Κ.:544 53, Θεσσαλονίκη, απευθύνοντας την προς τη διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, τμήμα Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης, υπόψη κας Μπεναρδή Παναγιώτας (τηλ. επικοινωνίας: 2310 840 295 και 2310 841 962).

ΑΡΙΘΜΟΣ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΕΞΙ (6)

 ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ

ΠΕ με την αντίστοιχη ειδικότητα

ΕΞΙ (6)

 ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ (Δημοτικής Εκπαίδευσης)

ΕΞΙ (6)

 ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ

ΕΞΙ (6)

 ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΟΙ

ΕΞΙ (6)

 ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΟΙ

ΕΝΑ (1)

 ΨΥΧΟΛΟΓΟ

         ΔΥΟ (2)

        ΔΥΟ (2)

         ΔΥΟ (2)

ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ

ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ

ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ  

ΠΕ με την αντίστοιχη ειδικότητα & εξειδίκευση

στην ειδική αγωγή

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης και το παράρτημα αυτής με ένα κλικ εδώ και εδώ.

Για την αίτηση πατήστε εδώ.

Προσλήψεις εκπαιδευτικών στο Δήμο Καλαμαριάς

Προσλήψεις εκπαιδευτικών θα πραγματοποιήσει και ο δήμος Καλαμαριάς για την υλοποίηση προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι δάσκαλοι, νηπιαγωγοί, γυμναστές και καθηγητές εικαστικών. Ο συνολικός αριθμός των θέσεων απασχόλησης είναι 15 και κατανέμονται ως εξής:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΘΕΣΕΙΣ

ΔΑΣΚΑΛΟΙ

6

ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ

3

ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ

4

ΚΑΘ.ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΠΕ/ΔΕ

2

Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν για δυο μήνες ενώ όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους από τις 2 έως και τις 13 Ιουνίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην προκήρυξη.