Ο πρόεδρος του εκπαιδευτικού ομίλου New York College, κύριος Ηλίας Φούτσης και ο γενικός διευθυντής του University of New York in Prague, κύριος Σωτήρης Φούτσης παρακολούθησαν ως επίτιμοι προσκεκλημένοι την τελετή ορκωμοσίας της Δρ. Merodie A. Hancock, προέδρου του State University of New York- Empire State College (SUNY/ESC).

Στη λαμπρή τελετή παραβρέθηκαν ο Chancellor του πανεπιστημίου, ο πρόεδρος του Board of Trustees και 500 ακόμα προσκεκλημένοι.

Η Δρ. Hancock μίλησε για την μεγάλη σημασία της συνεργασίας του SUNY/ESC με τον εκπαιδευτικό όμιλο New York College και την εκπροσώπηση των προγραμμάτων του πανεπιστημίου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πράγα και Τίρανα.


Στη φωτογραφία ο κύριος Φούτσης προσφέρει στη Δρ. Hancock ένα ανθολόγιο των ελληνικών αρχαιοτήτων. Η πρόεδρος του SUNY/ESC εντυπωσιασμένη έδωσε το λόγο της ότι θα κάνει κάθε προσπάθεια για να τιμήσει με την παρουσία της την τελετή αποφοίτησης του New York College στην Αθήνα.


Ο κύριος Φούτσης με την Dr. Evelyn Wells, ακαδημαϊκή διευθύντρια του SUNY/ESC στο University of New York in Prague, μέλος του Ομίλου New York College.