Τριήμερη απεργία αποφάσισαν οι καθηγητές

Οι καθηγητές θα απεργήσουν στις 19, 20 και 21 Μαρτίου


ΕΛΛΑΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
13:30
16/03/2014
Τριήμερη απεργία αποφάσισαν οι καθηγητές
4
loading

Τριήμερη απεργία αποφάσισαν οι πρόεδροι των ΕΛΜΕ που συνεδρίασαν εκτάκτως στις 15 Μαρτίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρόεδροι διέκοψαν το μεσημέρι τη συνεδρίασή τους προκειμένου να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργάνωσε η ΟΛΜΕ για τα σεμινάρια των στελεχών εκπαίδευσης.

Οι πρόεδροι των ΕΛΜΕ αποφάσισαν συμμετοχή στην 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 19-20 Μαρτίου καθώς και την πραγματοποίηση απεργίας στις 21 Μαρτίου, μια ημέρα πριν τη λήξη της διαθεσιμότητας των καθηγητών της τεχνικής εκπαίδευσης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar mirallas

  Και κάπως έτσι το βγάλανε το 5 ήμερο οι μάγκες. Αυτοί που δουλεύουν 6 μήνες και πληρώνονται για 12 από τους φόρους του Ελληνικού λαού.
  Πληρώνεις από τους φόρους σου για να κάθονται αυτοί πληρώνεις και φροντιστήρια γιατί το παιδί μαθαίνει τα μισά στο σχολείο. Μετά αν πάει να τους αξιολογήσει και να τους απολύσει το υπουργείο θα φταίει η κακιά κυβέρνηση....άρε Έλληνα.......

 2. avatar JB

  8ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ... ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ !

 3. avatar math

  22 Σαββατο, 23 Κυριακη, 24 , 25 αργιες λογω εθνικης εορτης ! Μια χαρα συνδικαλισταδες μου.....

 4. avatar zelihovo

  Όταν ποτέ σταματήσουν οι καπριτσιοζοι και ναζιαρίδες Έλληνες συνδικαλιστές της αγώνες και νοσηρές απεργίες τους τότε μπορεί κάτι να γίνει για την ανάπτυξη και την οι κονομία της χώρας .απεργία η όχι εκ του μη έχοντος ουκ αν λάβεις .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει