Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου τα αποτελέσματα των υποψήφιων φοιτητών κατηγορίας «Α Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών» και των επιλαχόντων υποψήφιων φοιτητών κατηγορίας «Β Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών», των υποψήφιων φοιτητών κατηγορίας «Α Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών» και επιλαχόντων υποψήφιων φοιτητών κατηγορίας «Β Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών» του ΕΑΠ.

Η ημερομηνία έναρξης των προγραμμάτων σπουδών του ΕΑΠ είναι η 1η Οκτωβρίου 2014.

Οι υποψήφιοι της κατηγορίας «Β επιλαχόντων προπτυχιακών προγραμμάτων» θα πρέπει να καταβάλουν την οικονομική τους συμμετοχή, είτε με κατάθεση στην Ε.Τ.Ε., είτε με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD και να αποστείλουν την απόδειξη κατάθεσης ή το έντυπο στοιχεία πιστωτικής κάρτας στο φαξ 2610 367650, το αργότερο μέχρι τις 21 Μαρτίου 2014. Η συμμετοχή αυτή αντιστοιχεί σε 550 ευρώ για κάθε θεματική ενότητα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αντλήσουν από τις σχετικές οδηγίες του ΕΑΠ.

Οι υποψήφιοι της κατηγορίας Β των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών του ΕΑΠ τα ονόματα των οποίων εμφανίζονται στους πίνακες, οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής για τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του ΕΑΠ και με αυστηρή σειρά προτεραιότητας καλύπτουν ακριβώς τα κενά από την Κατηγορία Α, θα πρέπει να καταβάλουν την οικονομική τους συμμετοχή είτε με κατάθεση στην Ε.Τ.Ε. είτε με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD και να αποστείλουν την απόδειξη κατάθεσης ή το έντυπο ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ στο φαξ 2610 367650, το αργότερο μέχρι τις 14 Μαρτίου 2014.

Η συμμετοχή αυτή αντιστοιχεί σε 700 ευρώ για κάθε θεματική ενότητα (Σημείωση: Για το ΜΠΣ Διασφάλιση Ποιότητας, η οικονομική συμμετοχή για την υποενότητα ΔΙΠ40 Μαθηματικά για τη Διασφάλιση Ποιότητας που υποχρεωτικά επιλέγουν οι απόφοιτοι ΤΕΙ, καθώς και για την προαιρετική υποενότητα ΔΙΠ40Α Μηχανολογική Σχεδίαση για τη Διασφάλιση Ποιότητας, ανέρχεται στο ποσό των 350 ευρώ, αντίστοιχα).

Στις 21 Μαρτίου οι υποψήφιοι της ανωτέρω Κατηγορίας Β των οποίων τα ονόματα δεν εμφανίζονταν στους πίνακες της 7ης Μαρτίου θα πρέπει να επισκεφθούν εκ νέου την ιστοσελίδα του ΕΑΠ προκειμένου να ενημερωθούν για την καταβολή της οικονομικής τους συμμετοχής σε περίπτωση που υπάρχουν ακόμα κενές θέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στις οδηγίες των επιλαχόντων μεταπτυχιακών προγραμμάτων του ΕΑΠ.

Δείτε τα τηλέφωνα επικοινωνίας και πληροφορίες για τους φοιτητές με ένα κλικ εδώ.