Ένα κορυφαίο και ΤΡΙΠΛΑ πιστοποιημένο εκπαίδευσης που συνδυάζει Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική και Αρτοποιία μαζί, από το κορυφαίο UNIVERSAL TRAINING, αναγνωρισμένο Κέντρο δια Βίου Μάθησης από τον ΕΟΠΠΕΠ του Υπουργείου Παιδείας.

Η αγορά της εστίασης είναι πλέον ιδιαίτερα απαιτητική και ζητά συνδυαστικές γνώσεις σε όλα τα πεδία του χώρου της εστίασης από έναν επαγγελματία. Την απάντηση ήρθε να δώσει το UNIVERSAL TRAINING μ’ ένα Νέο Compact Πρόγραμμα, το μοναδικό ETHΣΙΟ Πρόγραμμα Σπουδών που συνδυάζει ταυτόχρονα σπουδές και στις τρεις ειδικότητες.

Με τον τρόπο αυτό εκπαιδεύει όσους επιθυμούν να απασχοληθούν στο χώρο της εστίασης εφοδιάζοντάς τους με εξειδίκευση στη  μαγειρική, αρτοποιία, ζαχαροπλαστική ακόμα και  στον χώρο του barista!

Το Πρόγραμμα οδηγεί σε ΤΡΙΠΛΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: ACTA με τη σφραγίδα του Εθνικού Συμβουλίου Διαπίστευσης -ΕΣΥΔ και PEARSON με διεθνή αναγνώριση.

Στο πρόγραμμα διδάσκουν κορυφαίοι Chefs-Pastry Chefs όπως οι: Γιάννης Μπαξεβάνης, Μίλτος Καρούμπας, Διονύσης Αλέρτας, Χρήστος Βέργαδος, Άρης Γεωργαλής, Φίλιππος Δημόπουλος, Φραντζέσκος Σώζος, αλλά και ο Φίλιππος Παπασπύρου και ο Γιώργος Τσούλης!

Δείτε τι είπαν για το πρόγραμμα:

Φίλιππος Παπασπύρου

Γιώργος Τσούλης

Ανοίξτε το δρόμο για μια σίγουρη καριέρα βασισμένη σε ολοκληρωμένες σπουδές, αφού στην επισιτιστική αγορά εργασίας ζητούνται γνώσεις σε όλους τους τομείς.

Ολοκληρωθείτε επαγγελματικά και διαπρέψτε σ’ έναν από τους πιο απαιτητικούς αλλά και καλά αμειβόμενους κλάδους, έχοντας στα χέρια σας ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ με την ολοκλήρωση των σπουδών σας!

Γιατί στο UNIVERSAL TRAINING;

  • Διαθέτει τα πλέον υπερσύγχρονα εργαστήρια, πλήρως εξοπλισμένα για τις ειδικότητες Εστίασης, εξασφαλίζοντας πραγματικές συνθήκες εργασίας.
  • Συνεργάζεται πάντα με τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες Chefs & Pastry Chefs από την Ελλάδα και το εξωτερικό, φέρνοντας έτσι σε επαφή τους σπουδαστές με τις τελευταίες τάσεις στο χώρο.
  • Είναι το μόνο που δίνει ΠΟΛΛΑΠΛΗ  ιδιότητα στους απόφοιτούς του, Μάγειρα, Ζαχαροπλάστη και Aρτοποιού συγχρόνως με ΤΡΙΠΛΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ.
  • Τελεί υπό την Αιγίδα της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδας και του Παγκοσμίου Φορέα Αρχιμαγείρων (WACS).