Φίλαθλοι και οπαδοί της ΑΕΚ από τον σύνδεσμο της Ζυρίχης μετέβησαν στα κεντρικά γραφεία της UEFA, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την άδικη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη στα αιματηρά επεισόδια έξω από την OPAP Αρένα. Αναρτώντας ένα πανό διαμαρτυρίας στο οποίο αναγραφόταν το όνομα του δολοφονηθέντα, οι οπαδοί εξέφρασαν την αντίδρασή τους προς τον Όμιλο.

Σε άλλο πανό, οι οπαδοί της ΑΕΚ έγραψαν «πετάξτε τους Ναζί έξω από το γήπεδο», αναφερόμενοι στους Bad Blue Boys, τους Κροάτες οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι φέρεται πως έχουν ναζιστικές επιρροές. Μάλιστα, οι οπαδοί ανέβασαν φωτογραφίες στον λογαριασμό «AEK 21 Zürich Club», όπου δημοσίευσαν φωτογραφίες από την παρέμβασή τους στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη Νιόν.

Αναλυτικά, έγραψαν στη δημοσίευσή τους:

«Οι οπαδοί της ΑΕΚ από το club της Ζυρίχης πήγαν να εκφράσουν την αντίδραση τους προς την ΟΥΕΦΑ. Ως ελάχιστη κίνηση διαμαρτυρίας αναρτήθηκε πανό έξω από τα κεντρικά γραφεία της #uefa για τη μνήμη του ΜΙΧΑΛΗ μας που έφυγε τόσο άδικα! Η αγάπη και η λατρεία για την ΑΕΚΑΡΑ μας θα κερδίζει πάντα το φόβο και το μίσος.

ΑΕΚ ΓΕΡΑ (…)».

Οι οπαδοί της ΑΕΚ από το club της Ζυρίχης πήγαν να εκφράσουν την αντίδραση τους προς την ΟΥΕΦΑ.Ως ελάχιστη κίνηση…

Posted by AEK 21 Zürich Club on Monday, August 14, 2023