Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος, σε όλο το μήκος των περίπου 4 χλμ του κεντρικού οδικού άξονα της Καλλιθέας, της λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου(θησέως) από τη γέφυρα του Κουκακίου έως την παραλιακή και δόθηκε στην κυκλοφορία με νέο αντιολισθηρό τάπητα και στα δύο ρεύματα τριών λωρίδων.

Επίσης, αντικαταστάθηκε ο φωτισμός απο διαχειριζόμενα φωτιστικά led υψηλής απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας τουλάχιστον κατά 60%.

Το δίκτυο πλέον διαθέτει ευδιάκριτες διαγραμμίσεις και ιδιαιτέρως φροντισμένη την πράσινη νησίδα, η οποία συμβάλλει στην αναβάθμιση της αστικής περιβαλλοντικής αισθητικής.

«Κάθε παρέμβαση στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας γίνεται με γνώμονα τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του και την ενίσχυση της ασφάλειας για την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Στόχος μας να περιορίσουμε τα τροχαία ατυχήματα, αλλά και να αποδώσουμε στους πολίτες ένα λειτουργικό οδικό δίκτυο που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις. Ο στρατηγικός μας σχεδιασμός για να αλλάξουμε την εικόνα των δρόμων της Αττικής μας, υλοποιείται με σχέδιο και αποφασιστικότητα, και πάντοτε μέσα στους προβλεπόμενους χρόνους, χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση στην υλοποίηση παρεμβάσεων που προασπίζουν την αξία της ανθρώπινης ζωής», αναφέρει σχετικά ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης.