Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πρόσφατα βίντεο που δείχνει έναν νεαρό Βρετανό τουρίστα να ξυλοκοπείται αγρίως από υπαλλήλους νυχτερινού κλαμπ στον Λαγανά της Ζακύνθου. Ο νεαρός, αναγνώρισε μόνο έναν από τους άνδρες που τον χτύπησαν – έναν σερβικής καταγωγής υπάλληλο του κλαμπ που συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» κατέθεσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα, ενώ αποκάλυψε και τα τράυματα που του προκάλεσαν στο πρόσωπο.

Ο 18χρονος Τζέιμς Τέιλορ, τόνισε στο βρετανικό μέσο πως από τον ξυλοδαρμό έχει μαυρισμένα μάτια, πρησμένο σαγόνι, καρούμπαλα στο κεφάλι του και κοψίματα στα χείλια και το γόνατο του.

Όπως ανέφερε πριν από τον ξυλοδαρμό δεν επιτέθηκε με μπουκάλι σε κορίτσι, όπως φημολογήθηκε. «Καθόμουν με τους φίλους μου στο πίσω μέρος του κλαμπ και είχαμε μερικά καθίσματα γύρω μας. Βγάλαμε μία selfie της μεγάλης παρέας μας εκεί και είχα πηδήξει σε ένα κάθισμα για να μπω στη φωτογραφία και χόρεψα στην καρέκλα για περίπου 10 δευτερόλεπτα», είπε.

Ένας από τους άνδρες της ασφάλειας του μαγαζιού προσπάθησε να τον τραβήξει από το χέρι για να κατέβει από την καρέκλα. Όταν ο Τζέιμς αρνήθηκε τότε ο άνδρας έφυγε. «Ο μπράβος προσπάθησε να πιάσει το χέρι μου για να με τραβήξει κάτω και τράβηξα το χέρι μου πίσω πριν μου πει: “Κατέβα”. Κατέβηκα αμέσως, αλλά δεν νομίζω ότι του άρεσε το γεγονός ότι ήμουν αρκετά δυνατός για να τραβήξω το χέρι μου πίσω. Ο μπράβος έφυγε αλλά επέστρεψε δέκα δευτερόλεπτα αργότερα με τους υπόλοιπους μπράβους που ήταν στο βίντεο και με έβγαλαν έξω και άρχισαν να με χτυπούν», τόνισε.

Εγώ απλά λέω, Πρεπει να πάνε όλοι αυτοί για απόπειρα δολοφονίας; Αυτα γίνονται κάθε βράδυ Σε πολλά club όχι μόνο στο συγκεκριμένο Τα ποτίζουνε αλκοόλ τα ποτίζουνε ναρκωτικά και χάπια και στο τέλος τα πλακώνουν και στο ξύλο και όλοι κάνουν τα στραβά μάτια δυστυχώς αλλά είναι παιδάκια 16-17 χρονών παιδάκια. Επιτέλους οι αρμόδιες υπηρεσίες θα ξυπνήσουν κάποια στιγμή από τον ύπνο που ρίχνουν εκτός κι αν είναι συμμετοχή σε όλα αυτό και τα παίρνουν Γιατί αυτό ακούγεται γύρω γύρω το τελευταίο.

Posted by Zante Comments on Tuesday, July 11, 2023

Έπειτα, ανέφερε: «Σοκαρίστηκα με το πόσο λίγα μπορεί να κάνεις πριν αυτοί οι ξένοι μπράβοι αρχίσουν να δέρνουν κάποιον έτσι. Σκέφτηκα ότι αν φύγεις και είσαι ανόητος και προκαλείς προβλήματα, τότε ναι ίσως. Αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι θα συνέβαινε για κάτι τόσο μικρό όσο το να στέκεσαι σε μια καρέκλα για να βγάλεις μια selfie».

Ο Τζέιμς υποστήριξε πως μετά από την επίθεση που δέχθηκε ότι «δεν θα επιστρέψει ποτέ» στη Ζάκυνθο. «Οι μπράβοι θέλουν απλώς να τσακωθούν και να χτυπήσουν τους ανθρώπους. Είναι σύνηθες να δέρνουν τουρίστες», δήλωσε.

Όταν ρωτήθηκε τι θα έλεγε σε άλλους εφήβους που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στη Ζάκυνθο, είπε: «Αν οι άνθρωποι πρόκειται να πάνε στη Ζάκυνθο, απλά να ξέρετε ότι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σταθείτε σε μια καρέκλα και αυτό μπορεί να σας συμβεί. Πραγματικά δεν τους νοιάζει».

Μετά την επίθεση, ο Τζέιμς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ιατρικό κέντρο και υποβλήθηκε σε ακτινογραφία. Είπε στους γιατρούς ότι είχε υποστεί τα τραύματα μετά τον ξυλοδαρμό του από τους μπράβους. Η μητέρα του 18χρονου, Μισέλ Τέιλορ κατήγγειλε ότι η ιατρική έκθεση γράφει πως ο γιος της τραυματίστηκε από πέσιμο παρά το γεγονός ότι εκείνος τους είπε για τον ξυλοδαρμό.

«Αυτό είναι τρομακτικό. Νιώθω ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι όλοι μέσα σε αυτό. Είναι όλοι διεφθαρμένοι. Συμπαραστέκονται ο ένας στον άλλον ό,τι κι αν γίνει. Αυτό από μόνο του είναι τρομακτικό», δήλωσε η μητέρα του 18χρονου.

Η Μισέλ Τέιλορ δήλωσε συγκλονισμένη από τα όσα πέρασε ο γιος της και προειδοποίησε τους Βρετανούς γονείς ότι τα παιδιά τους μπορεί να πάθουν τα ίδια με τον Τζέιμς εάν επισκεφθούν το νησί.