Τι ζητάς από ένα καθημερινό εσώρουχο;

Να είναι άνετο και να φοριέται εύκολα. Επίσης, το ότι είναι καθημερινό δε σημαίνει ότι πρέπει να είναι και βαρετό. Θέλουμε να είναι μοντέρνο και να βγαίνει σε πολλά φανταχτερά χρώματα, ώστε να μπορεί μία απλή καθημερινή βόλτα να εξελιχθεί σε μία ρομαντική βραδιά!

Το σώμα σου κινείται συνεχώς και παράλληλα αλλάζει, γι’ αυτό και χρειάζεσαι εσώρουχα που να προσαρμόζονται στις ανάγκες σου: να κινούνται όταν κινείσαι και να αλλάζουν μαζί σου. Πόσες φορές άλλωστε ένα εσώρουχο small μεγέθους, σου ήταν μεγάλο και το αντίστοιχο medium σε στένευε; Άπειρες!

Φαντάζει αυτονόητο, ωστόσο το να βρεις ένα εσώρουχο στην αγορά που να αγκαλιάζει το σώμα σου σαν να φτιάχτηκε ειδικά για σένα δεν είναι πάντα τόσο εύκολο.

Υπάρχει λοιπόν ένα τέτοιο εσώρουχο που να κάνει “check” σε όλα μας τα «θέλω»; Και όμως υπάρχει!

Ετοιμάσου για μία συλλογή εσωρούχων που θα γίνει ένα με το δέρμα σου!

Τα sloggi προσφέρουν την απόλυτη άνεση, χρώμα και μία νότα φρεσκάδας στην γκαρνταρόμπα σου με τη νέα συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023. Πιο συγκεκριμένα:

Απίστευτη ευκολία και μοντέρνα γραμμή που απογειώνουν το mood κάθε γυναίκας

Η νέα σειρά GO RIBBED από τα sloggi είναι φτιαγμένη από οργανικό βαμβάκι, γεγονός που κάνει τα συγκεκριμένα εσώρουχα απαλά, άνετα και ευκολοφόρετα.

Είτε βιάζεσαι να ετοιμαστείς το πρωί για το γραφείο, είτε θέλεις να κάνεις μία βόλτα το πρωί ή το βράδυ, τα συγκεκριμένα εσώρουχα θα σου παρέχουν την άνεση και την προστασία που χρειάζεσαι. Ένα επιπλέον bonus είναι ότι θα ανεβάσουν το στιλ σου, ακόμη και αν αποφασίσεις να μείνεις στο σπίτι.

Το ακαταμάχητο ribbed look με τη διακριτική δαντέλα στο τελείωμα θα σου χαρίσει ένα παιχνιδιάρικο elegance. Όποιο και αν είναι το στιλ σου, ζήσε την κάθε μέρα με ένα twist αυθεντικού στυλ: Crop top, bralette, short, brazil, tanga, hipster & tai, στις πιο cute αποχρώσεις για να μην ξέρεις ποιο να πρώτο-διαλέξεις!

Α! και το καλύτερο; Φτιαγμένα από οργανικό βαμβάκι δεν είναι μόνο απαλά για το δέρμα σου, αλλά και για τον πλανήτη!

Ποτέ το στυλ δεν σε έκανε να αισθάνεσαι τόσο όμορφα!

Εσώρουχα από οργανικό βαμβάκι με πιστοποίηση GOTS για μοντέρνα εμφάνιση για κάθε άνδρα

Τα καλά νέα δεν αφορούν μόνο τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες, αφού τα sloggi καλύπτουν και τις ανδρικές ανάγκες με τη ολοκαίνουργια σειρά GO Natural.

Πρόκειται για εσώρουχα που σε κερδίζουν με το πρώτο άγγιγμα, καθώς καλύπτουν κάθε ανάγκη της καθημερινότητας, 24/7χωρίς να σε πιέζουν και να σε περιορίζουν.

Η συγκεκριμένη σειρά προσφέρει όλη την ποιότητα και άνεση που έχουμε συνηθίσει από τα sloggi, ενώ προσθέτει και ένα νέο βασικό χαρακτηριστικό: τα εσώρουχα είναι φτιαγμένα από οργανικό βαμβάκι με πιστοποίηση GOTS, που τα κάνει φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και την τέλεια επιλογή για extra δροσιά τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Νιώσε και εσύ την άνεση και τη δροσιά της σειράς GO Natural και επέλεξε το σχέδιο και το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ και την γκαρνταρόμπα σου. Σίγουρα θα βρεις ένα για κάθε περίσταση: από μία wow βραδινή έξοδο, μέχρι ένα χαλαρό άραγμα στο σπίτι με ή χωρίς παρέα, με ταινία ή ξέφρενο gaming.

Τα GO Natural θα τα βρεις σε Brief, Hipster, Short και Boxer styles, σε αμέτρητα γήινα χρώματα για να έχεις να διαλέγεις.

Δοκίμασε τις νέες σειρές εσωρούχων των sloggi και συνειδητοποίησε για πρώτη φορά τι θα πει άνεση και στιλ στα εσώρουχα!

Για τη γυναικεία σειρά εσώρουχων sloggi Go Ribbed πάτησε εδώ.

Για την ανδρική σειρά sloggi Go Natural πάτησε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες:

facebook

instagram