Σοβαρή αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του 16χρονου, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής παρασύρθηκε από συρμό του Προαστιακού στον Ταύρο και νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση στο «Τζάνειο».

Κάτοικοι της περιοχής και  περαστικοί βρέθηκαν στο σημείο της παράσυρσης και περιέγραψαν στο Star τις συνθήκες του ατυχήματος, με κάποιους να καταγγέλλουν ότι η διάβαση δεν είναι ασφαλής για τους πεζούς και άλλους να κάνουν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας του ανηλίκου. Μάλιστα, σύμφωνα με το κανάλι, ο μαθητής αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό προβλήματα, δεν ήθελε να πάει σχολείο και να έχει επαφή με φίλους.

«Ακούσαμε τις φωνές και βγήκαμε έξω και μετά κόρναρε το τρένο, αφού έγινε ό,τι έγινε» ανέφερε μια κάτοικος της περιοχής.

«Το είδα κάτω χωρίς τις αισθήσεις του, είχε χτυπήσει στο κεφάλι του. Την ώρα που άκουσα ουρλιαχτά, είδα το τρένο σταματημένο, άρχισε να κορνάρει εκείνη τη στιγμή και ο οδηγός και ο σεκιουριτάς έλεγαν ότι το παιδί πετάχτηκε να αυτοκτονήσει» δήλωσε άλλος αυτόπτης μάρτυρας.