Ιδιαιτέρως φορτισμένη ήταν η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega αργά το βράδυ της Παρασκευής (31/3) προς τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Πέραν της υπόθεσης του αγνοούμενου κτηνοτρόφου από τη Θεσσαλία για την οποία τα «έβαλε» με τηλεθεάτρια που της «έκανε… παιχνιδάκια», η Αγγελική Νικολούλη εκνευρίστηκε και με τις εξελίξεις και τις αποκαλύψεις που αφορούν σε μια άλλη υπόθεση που είχε αναδείξει πρόσφατα, αυτή του Αράικ Αρουτινιάν από τη Θεσσαλονίκη.

Πλέον, ο χαμός του 33χρονου πατέρα ενός ανήλικου αγοριού θεωρείται ανθρωποκτονία και όχι εξαφάνιση.

Η μαρτυρία που έφτασε στο «Τούνελ» την προηγούμενη Παρασκευή άλλαξε τα δεδομένα και έδωσε σημαντική ώθηση στην έρευνα.

«Τώρα βγαίνει για τον Αράικ, πόσους μπορεί να είχαν “βγάλει” πριν και πόσοι θα ακολουθήσουν μετά αν δεν κάποιος δε βάλει ένα στοπ σε αυτήν την δράση;», είπε σε έντονο ύφος η Αγγελική Νικολούλη, για τους δράστες κατά του 33χρονου.

«Με αυτά που ξέρω και χωρίς να επεκταθώ σε λεπτομέρειες, μιλάμε για μια δράση που αφήνει πίσω νεκρούς εκεί πάνω και κανείς δεν αντιδρά. Όσο το συνειδητοποιώ, βγαίνω από τα ρούχα μου. Τώρα είναι ο Αράικ, πριν ποιοι ήταν, γιατί ήταν και άλλοι, και ποιοι θα ακολουθήσουν. Δεν πρέπει να μπει ένα στοπ με κάποιον τρόπο;», κατέληξε η δημοσιογράφος.

Κόντρα και με τον σκηνοθέτη

Οι δύο αυτές υποθέσεις που απασχόλησαν την έμπειρη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια καθώς και το υπόλοιπο τιμ και το πάνελ της εκπομπής, προκάλεσαν έντονα συναισθήματα και η Αγγελική Νικολούλη ξέσπασε και κατά του σκηνοθέτη Σωτήρη Σπαθάρη.

Με τις εξελίξεις να τρέχουν της ζήτησε να διακόψει για διαφημιστικό διάλειμμα με την Αγγελική Νικολούλα να γίνεται έξαλλη και να του φωνάζει: «Τι θες; Πες μου Σπαθάρη τι θες; Πήγαινε, άντε πήγαινε, φωνάζεις κιόλας…».