Προβληματισμό προκάλεσε μία ανάρτηση του Άκη Τσελέντη στο Facebook για επικίνδυνο σχολείο στο χωριό Βαρβάσι της Χίου, το οποίο όπως χαρακτηριστικά είπε, «σε περίπτωση σεισμού θα βιώσουμε νέα Τέμπη».

Μεταξύ άλλων έγραψε: «Ένα τέτοιο σχολείο φέρετρο όπως αποκαλείται είναι το 5ο Δημοτικό σχολείο Βαρβασίου Χίου όπου λειτουργούν 8 τμήματα. Φοβάμαι ότι σε περίπτωση σεισμού θα βιώσουμε νέα Τέμπη» και τόνισε αναφερόμενος στον δήμαρχο: «Ας διαθέσει από το κονδύλι του Δήμου λιγότερα για ζαρντινιέρες και λουλούδια η και για τραγουδίστριες σε λαϊκά προεκλογικά πανηγύρια.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ“Ελλάδα 2023 – παιδιά ενός κατώτερου Θεού»Όλοι γνωρίζετε τον αγώνα που κάνω σε πανελλαδικό επίπεδο τα…

Posted by Akis Tselentis on Sunday, March 26, 2023

Η ανάρτησή του προκάλεσε την αντίδραση του δημάρχου Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη που χαρακτήρισε ανυπόστατα όσα δημοσιεύτηκαν, παραθέτοντας όσα έχουν γίνει για την ασφάλεια του σχολείου. «Στον απόηχο τραγικών γεγονότων και ιδίως σε ό,τι αφορά θέματα ασφάλειας εκτός από την αδήριτη υποχρέωση όλων των φορέων για την επαγρύπνηση και την άμεση επίλυση ανοιχτών ζητημάτων, κρίνεται επιβεβλημένη και αυτονόητη και η προσοχή, η υπευθυνότητα και η συνετή διατύπωση απόψεων» είπε μεταξύ άλλων, παραθέτοντας και τη γνωμάτευση του πολιτικού μηχανικού.

Σε απάντηση των όσων ανυπόστατων δημοσιεύθηκαν από τον κ. Άκη Τσελέντη αναφορικά με την ασφάλεια της λειτουργίας του 5ου…

Posted by Σταμάτης Κάρμαντζης on Monday, March 27, 2023