Η κ. Ελένη ήταν στο πέμπτο βαγόνι στην τραγωδία στα Τέμπη. Έζησε τον τρόμο μετά τη σύγκρουση των τρένων και τώρα παλεύει να ζήσει στην καθημερινότητά της, μέσα στον φόβο, βιώνοντας ξανά και ξανά τις σκηνές φρίκης.

«Ήμουν όρθια, έφυγα ολόκληρη. Πολτοποίηση είμαι στο σώμα μου, μου έφυγαν όλα τα δόντια. Ήταν τρομακτικό. Ο ένας επάνω στον άλλο, δεν υπήρχε καμία σειρά. Είναι και ο τρόμος, το άγνωστο. Κατέβηκα με τα χέρια, με τα πόδια, στο χωράφι, δεν θυμάμαι. Βρήκα ένα παιδάκι και του είπα δως μου το τηλέφωνο. Θυμάμαι τα κοριτσάκια στο Παλαιοφάρσαλο (τις δίδυμες), ήταν κούκλες, έβγαζαν φωτογραφίες. Τα χαιρόμουν» είπε στο Πρωινό.

«Πώς το βιώνω; Οι μυρωδιές, θάνατος, θάνατος, δεν έχω βοήθεια από πουθενά, φοβάμαι τη νύχτα, χωρίς χάπι δεν κοιμάμαι, περπατάω με μπαστούνι» συνέχισε και κατέληξε: «Ποτέ δεν θα μπω ξανά σε τρένο. Εύχομαι υγεία, την έφαγαν την Ελλάδα, μας άφησαν στο έλεος. Δεν ξεπερνιέται». Μάλιστα όπως είπε κάθε μέρα δέχεται τηλέφωνα από διαφορετικούς ψυχολόγους που τη ρωτούν πώς είναι μέσα από μια ψυχρή συζήτηση στο τηλέφωνο.