Βομβαρδισμένο είναι το τοπίο στην οδό Δημαρχείου, στην περιοχή του Αιγάλεω, όπου νωρίτερα το πρωί έγινε έκρηξη σε κατάστημα με φιάλες υγραερίου. Παντού υπάρχουν συντρίμμια και προϊόντα από τη λαϊκή αγορά που γίνεται την Παρασκευή μπροστά από το κατάστημα.

Από την έκρηξη τραυματίστηκε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και ο παραγωγός της λαϊκής αγοράς. Και οι δύο διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, ενώ διενεργείται προανάκριση για το περιστατικό.

«Θα θρηνούσαμε πολλά θύματα, αν γινόταν πιο αργά. Είμαστε τυχεροί πάνω στην ατυχία μας. Ευτυχώς ο συνάδελφος επαγγελματίας πωλητής είναι καλά, κάνει εξετάσεις, του αφαιρούνε τα γυαλιά που πήγαν στο σώμα, σε μια ώρα θα είναι στο σπίτι του. Το ωστικό κύμα ήταν τεράστιο, το έστειλε αρκετά μέτρα απέναντι» είπε ο πρόεδρος β’ λαϊκης αγοράς Πειραιά, Γιώργος Τσούνιας.

Μάλιστα μετά την έκρηξη ψαλίδι εκτοξεύτηκε σε πάγκο της λαϊκής και καρφώθηκε σε ένα χαρτόνι.

«Καθόμασταν με τον συνάδελφο ακριβώς δίπλα και φεύγω να έρθω δίπλα στον πάγκο και βλέπω φεύγει και πάει στην άλλη μεριά στα αυγά το παληκάρι. Και εμένα τον δικό μου τον πάγκο τον έφερε μέσα στον δρόμο. Τρελαθήκαμε, δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Έσκασε η μπουκάλα» είπε παραγωγός της λαϊκής αγοράς, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

Δείτε τις φωτογραφίες του Newsbeast:

Δείτε το βίντεο: