Κανένα ίχνος ζωής από τον 83χρονο David Harrison Robinson και την 80χρονη σύζυγό του, Lukretia Robinson που εξαφανίστηκαν από τη Μεσσηνία στις 23 Ιανουαρίου. Το ζευγάρι, για την εξαφάνιση του οποίου έχει σημάνει Silver Alert, φαίνεται ότι έφυγε από το σπίτι του για να πάει στη Μονεμβασιά και έκτοτε αγνοείται.

Η κόρη τους, με μία ανάρτηση στο Facebook, θεωρεί τους γονείς της νεκρούς και υποστηρίζει ότι αυτοκτόνησαν, χωρίς να γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς, όπως λέει ήταν κλειστοί άνθρωποι.

Η ανάρτησή της

«Από σήμερα οι γονείς μου επίσημα αγνοούνται και θεωρούνται νεκροί από δική τους θέληση (λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες, καθώς ήταν πολύ κλειστοί άνθρωποι). Βρίσκονταν στην Ελλάδα όταν συνέβη, δεν ξέρω πού πήγαν για να βάλουν τέλος στη ζωή τους, οπότε μέχρι να βρεθούν τα πτώματά τους χρειάζομαι τη βοήθεια της κοινότητάς μου για να παραμείνω λειτουργική. Όσο περιμένω, δεν θέλω ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ή ΟΙΚΤΟ! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ να ακούσω καλά πράγματα για τις ζωές σας και πάρα πολλές φωτογραφίες κατοικιδίων. Όλες τις φωτογραφίες κατοικίδιων ζώων. Προετοιμάζομαι για ψυχική και συναισθηματική κατάρρευση όταν τους βρούμε και βγάλουμε από τη μέση τον τεράστιο όγκο της γραφειοκρατίας σε δύο χώρες, αλλά μέχρι τότε πρέπει να μείνω συγκεντρωμένη.

TLDR: η ζωή είναι χάλια, δώστε μου φωτογραφίες κατοικίδιων ζώων για να συνεχίσω».

As of today, my parents are officially missing and are presumed dead of their own volition (details not available as…

Posted by Julianna Robinson on Sunday, February 5, 2023

Υπενθυμίζουμε ότι οι ηλικιωμένοι έφυγαν από το σπίτι τους στην περιοχή Ντάπια Μεθώνης του δήμου Πύλου Νέστορος στην Μεσσηνία, με το αυτοκίνητό τους μάρκας OPEL AGILA DIESEL 1300, μοντέλο 2009, χρώματος μπλε ελεκτρίκ, με αριθμό κυκλοφορίας ΚΜΤ7738. Πιθανός προορισμός τους ήταν η Μονεμβασιά.

Ο David έχει λευκά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,85μ και είναι αδύνατος. Φοράει καπέλο με μεγάλο γείσο. Η Lukretia έχει γκρίζα μαλλιά (φοράει περούκα), καστανά μάτια, ύψος 1,50μ και είναι αδύνατη.