Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη και τα περιστατικά οπαδικής βίας δεν έχουν σταματήσει. Ένας άνδρας στο Βόλο κατήγγειλε πως ομάδα ανηλίκων τον απείλησε όταν δεν τους έλεγε ποιον σύλλογο υποστηρίζει.

Το περιστατικό συνέβη στη Νέα Ιωνία του Βόλου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα e-thessalia.gr. Πιο συγκεκριμένα ένας άνδρας 50 ετών, περικυκλώθηκε από εφήβους που κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και επιχείρησαν να τον χτυπήσουν όταν αρνήθηκε να τους πει ποιας ομάδας είναι φίλαθλος.

Ο άνδρας έκανε την καταγγελία σε τοπικά ΜΜΕ το πρωί της Τρίτης (31/1) και υποστήριξε πως το περιστατικό συνέβη σχεδόν έξω από το πρώην Πολυκλαδικό Νέας Ιωνίας στο Βόλο την ώρα που περπατούσε για να πάει στο κλειστό Γυμναστήριο της περιοχής.

Όπως αναφέρει, ενώ περπατούσε σε πεζοδρόμιο όπου ήταν μαζεμένα περισσότερα από δέκα παιδιά, μια ομάδα τεσσάρων ατόμων, μεταξύ 14-17 χρόνων κινήθηκαν προς το μέρος του και τον ρώτησαν τι ομάδα είναι.

Τους είπε ότι θα μπορούσε να είναι και πατέρας τους, αλλά, σύμφωνα με τον ίδιο, οι ανήλικοι συνέχισαν να τον ρωτάνε, κάνοντας παράλληλα κινήσεις να τον χτυπήσουν, ενώ ο ένας προσπάθησε να τον κλωτσήσει στο πρόσωπο.

Ο 50χρονος υποστήριξε ότι δεν έδειξε σημάδια φόβου, δεν απάντησε και τρία παιδιά του είπαν «μπάρμπα θα λες… ΠΑΟΚ» και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν. Τόνισε ότι έκανε καταγγελία για το περιστατικό και στην Αστυνομία.