Έχασε, μετά από 12 μέρες, τη μάχη για τη ζωή ο 5χρονος που είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά ύστερα από φωτιά στο διαμέρισμα που διέμενε στον Κολωνό. To παιδί εμφάνισε πολυοργανική ανεπάρκεια καθώς δεν λειτουργούσαν σημαντικά ζωτικά όργανα, όπως οι νεφροί, οι πνεύμονες και το ήπαρ.

Η κηδεία θα γίνει την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 15:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Νεοχώρι Κυλλήνης, τόπο καταγωγής της μητέρας του. Η μητέρα του ανέβασε χθες στο Facebook ένα σπαρακτικό αντίο στον γιο της. «Άγγελε μου καλό παράδεισο να έχεις. Θα τα ξανά πούμε. Κάποια στιγμή θα έρθεις πάλι στην αγκαλιά της μαμάς γιατί μαμά είναι μόνο μια» αναφέρει το tempo24.news.

«Είναι ψέματα ότι ήμουν σε κατάσταση μέθης, πάλεψα να τον σώσω»

Την ώρα που ξέσπασε η φωτιά στο διαμέρισμα βρισκόταν ο πατέρας με τα τρία ανήλικα παιδιά του ηλικίας 5, 8 και 12 ετών. Ο μεγάλος γιος κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο με τον πατέρα, ο μικρότερος γιος επίσης κοιμόταν, σε διαφορετικό όμως δωμάτιο.

«Το παιδί ήταν στο κρεβατάκι του, το είχε βάλει η σύζυγος μου να κοιμηθεί. Εγώ είχα ξενυχτήσει δουλεύοντας με το ταξί και πήγα για δεύτερο μεροκάματο για ελιές, στον Άγιο Στέφανο και στον Ωρωπό. Ήμουν πολύ κουρασμένος και έκανα και ινσουλίνη για το ζάχαρο και κοιμήθηκα. Είναι ψέματα ότι ήμουν σε κατάσταση μέθης. Πάλεψα για να το σώσω το παιδί. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη γιατί η γυναίκα μου την κλειδώνει για να μην φύγει ο μικρός και για προστασία από ληστές. Η γυναίκα μου με έναν γείτονα έσπασαν την πόρτα, δεν μπορούσαν να μπουν από την κεντρική είσοδο, είχαν πνιγεί από τους καπνούς» τόνισε ο πατέρας του 5χρονου» είχε πει ο πατέρας.