Η 16χρονη Βεατρίκη που είναι από την Κένυα έκλεψε τις εντυπώσεις στη μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης για την 28η Οκτωβρίου και η ίδια είναι μια άριστη μαθήτρια «του 19», όπως αναφέρουν οικεία της πρόσωπα, ενώ ταυτόχρονα ασχολείται με λαμπρή επιτυχία και με τον αθλητισμό.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr, το πλήρες όνομα της είναι Βεατρίκη – Καλυψώ Ντούγκου και πέρα από μαθήτρια, είναι αθλήτρια του στίβου στον Σύλλογο του Ρήγα Θεσσαλονίκης σημειώνοντας εξαιρετικούς χρόνους από μικρή ηλικία στα 100 και 200 μέτρα, καθώς επίσης και στα 100 μέτρα μετ’ εμποδίων συμμετέχοντας σε Πανελλήνια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Μάλιστα, η μαθήτρια από το 32ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, δήλωσε μετά την παρέλαση, ότι «ο μπαμπάς μου είναι από την Κένυα και η μητέρα από τη Θεσσαλονίκη. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα παρέλαση και ήταν μια εξαιρετική εμπειρία με πάρα πολύ καλή οργάνωση».

«Πολύ καλή αθλήτρια και εξαιρετική μαθήτρια»

Ως μια αθλήτρια που εκτός από φιλοδοξίες έχει και όλα τα φόντα να φτάσει πολύ ψηλά σε αθλητικό επίπεδο, χαρακτήρισε τη Βεατρίκη Ντούγκου, ο προπονητής της στον Αθλητικό Σύλλογο Ρήγας, Λάζαρος Τοσίδης.

«Είναι πάρα πολύ καλή αθλήτρια και εξαιρετική μαθήτρια. Άνω του 19» σημειώνει ο προπονητής στίβου, ο οποίος την προπονεί για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν.

Η Βεατρίκη και ο Λάζαρος Τοσίδης

«Προέρχεται από τις ακαδημίες του Συλλόγου, έχοντας ήδη διακρίσεις και συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα στα 100 μέτρα, τόσο σε Βαλκανικό, όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Τελευταία κάναμε στροφή στις κούρσες καθώς έχει ταλέντο στα αθλήματα ταχύτητας» προσθέτει.

Ο κ. Τοσίδης δεν παραλείπει να σημειώσει πως η Βεατρίκη, εκτός από πολύ καλή αθλήτρια είναι και εξαιρετική μαθήτρια. «Προπονούμαστε σκληρά, είναι μια κοπέλα σοβαρή και πειθαρχημένη με μεγάλες φιλοδοξίες και αγάπη γι’ αυτό που κάνει. Επίσης, είναι εξαιρετική μαθήτρια με βαθμούς πάνω από 19. Εμείς, στο πίσω μέρος του μυαλό μας και πάντα μέσα από την προπόνηση, δεν έχουμε απλά στόχο να πιάνουμε τα όρια για μπαίνει στις μεγάλες διοργανώσεις, αλλά να φτάνει όλο και πιο ψηλά στα πρώτα αθλήματα» υπογράμμισε.