Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας του Πύργου συνέλαβαν το βράδυ της Πέμπτης (6/10) έναν άνδρα που εισέβαλε σε σπίτι στην περιοχή Πράσινο του δήμου και επιτέθηκε σε μια ηλικιωμένη γυναίκα με σκοπό να την ληστέψει προτού τραπεί σε φυγή.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα patrisnews.gr, o άνδρας που συνελήφθη λίγη ώρα μετά το περιστατικό, μπήκε στο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας και με τη χρήση βίας προσπάθησε να της αφαιρέσει πολύτιμα αντικείμενα που είχε στην οικία της.

Η γυναίκα, πάντως, παρά την ηλικία της είχε το σθένος να αντισταθεί και, σύμφωνα με την ίδια πηγή, πάλεψε μαζί του, προτού εκείνος την σπρώξει στο έδαφος με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να υποστεί κάταγμα στο χέρι της.

Ο ημεδαπός άνδρας, ωστόσο, τράπηκε σε φυγή, ενώ η ηλικιωμένη τηλεφώνησε άμεσα στις Αρχές δίνοντας και την περιγραφή του.

Ο άνδρας συνελήφθη αμέσως σε χωράφι της περιοχής και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ν.Μ. Πύργου προκειμένου να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, με την κατάσταση της υγείας της να μην εμπνέει καμία ανησυχία.