Επιμένει στα κηρύγματά του και στην εκδοχή της συκοφαντίας ο πάτερ Δημήτριος, ο ιερέας του ναού των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στο «μάτι του Κυκλώνα» εν μέσω καταγγελιών για «ψευδοθαύματα»

Οι πιστοί εξακολουθούν να συρρέουν στον ναό των Αγίων Ισιδώρων ενώ ο ιερέας, στο κήρυγμά του την Τετάρτη, τόνισε ότι «κριτής για εμάς είναι ο Θεός» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Κύριος να μας φυλάει από τη συκοφαντία των ανθρώπων».

 «Ο μέγας κριτής δεν είναι ο άνθρωπος, αλλά ο Θεός, αυτό έχει σημασία, αλλά δυστυχώς το ξεχνάμε. Είμαι ένας άνθρωπος που μιλάει πολύ καθαρά» υπογράμμισε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παρελθόν του ναού στον Λυκαβηττό, που, όπως είπε, «ήταν έρημος, δεν πλησίαζε άνθρωπος εδώ». «Ήθελα να σας πω πόσο βοήθησε ο Τίμιος Σταυρός, όχι ο παπάς» ανέφερε.

Για τα «θαύματα» είπε (επικαλούμενος τα λόγια μιας γυναίκας) ότι «δεν τα κάνει ο παπά-Δημήτρης, τα κάνει ο σταυρός». «Αν λέει ένας άνθρωπος ότι κάνει θαύματα, αυτό είναι λάθος, ούτε ο ίδιος ο Χριστός δεν το έλεγε. Αυτά δεν γίνονται κατά παραγγελία» υποστήριξε.

Για όλα όσα γράφονται για τον ναό και όσα συμβαίνουν εκεί, ο πάτερ Δημήτριος ισχυρίστηκε ότι είναι προϊόν άγνοιας. «Δεν γνωρίζουμε τι έκανε ο άνθρωπος αυτός, απλά γράφουμε. Το θέμα δεν είναι να γράφουμε οι άνθρωποι, αλλά να μην γράφει ο Θεός» κατέληξε.